Bodrum Gündem

BODRUM, EMİT FUARINDA ÖNE ÇIKAN İLÇE OLDU

29.01.2016
0
A+
A-

Cheap Aciclovir Generic Paxil Untitled-1Bu yıl 20. kez düzenlenen EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) İstanbul’da başladı. Dünyanın en büyük 5 turizm organizasyonu arasında yer alan fuarda, aynı holde bulunan Turkuaz kıyılarının stantları ziyaretçi akınına uğradı. Fuarın açılışında Bodrum, Marmaris, Fethiye Turizm Konseyi tarafından ortak bir kokteyl düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber buy Viagra Gold online
Fuarın açılış gününde gerçekleşen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ev sahipliği yaptı.
Bodrum Ticaret Odası tarafından hazırlanan Bodrum standında turizmcilerle görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Bodrum standını Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal başta olmak üzere, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla milletvekilleri Akın Üstündağ ve Nurettin Demir’in de aralarında bulunduğu çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve turizmci ziyaret etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 2016 yılının turizm açısından daha iyi geçmesi için birçok kulvarda çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Bu yıl bölgemize gelecek turist sayısını arttırmak için birçok kulvarda çalışıyoruz. Fuarlara katılıyor, turizmcilerle biraraya geliyoruz. Önümüzdeki günlerde TAV ile birlikte Bodrum’da yaklaşık bin yabancı gazeteci, tur operatörü ve sosyal medyanın önemli isimlerini ağırlayacağız. Tabi tüm bu çalışmaların yanında, Bodrum-Marmaris-Fethiye Turizm Konseyi olarak da birlikte projeler üretiyoruz. Buradaki bu birliktelik bölgemiz açısından çok önemli” dedi.
Bodrum, Marmaris ve Fethiye’nin oluşturduğu “Turkuaz Kıyıları”na EMITT’te yoğun bir ilginin olduğu belirten Başkan Mehmet Kocadon, konuşmasına şöyle devam etti:   “Standımızı ziyareti sırasında Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal ile sohbet ettik. Bakanımıza son zamanlarda Bodrum için yapmış olduğumuz hem sosyal medyadaki tanıtım atağı, hem Avrupa’nın birçok bölgesinden, 1000’e yakın tur operatörleri satış elemanları, turizm köşe yazarlarını getirmekle yapacağımız olan çalışmalarımızdan bahsettik, kendisi bu çalışmalarımızdan dolayı teşekkür etti. Biz de kendisine teşekkür ettik. Çünkü uzun zamandır bakanımızla böyle yan yana gelememiştik. Bakanımızın, özellikle turizm bölgelerine göstermiş olduğu bu ilgiden, hem turizmci olarak, hem de Bodrum Belediye Başkanı olarak son derece memnunuz. Bakanımız da inşallah en kısa zamanda Muğla ve ilçelerine ziyaret sözü verdi, sayın bakanımızı bekliyoruz. Bu arada hem Başbakanımızın, hem bakanımızın açıklamasını yaptığı 6.000 dolarlık uçak katkı paylarının bir an önce bakanlar kurulundan geçmesi ve resmi gazeteden yayınlanmasını bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.