Bodrum Gündem

MECLİS TOPLANTISI YİNE OY BİRLİĞİ İLE TAMAMLANDI…

01.02.2016
0
A+
A-

şubat mevlis toplantısı (3)

Bodrum Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı bir önergenin gündeme alınmasının kabul edilmesi ile 12 gündem maddesi ile toplandı.

cheap Proscar Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Meclis Toplantısı her zaman olduğu gibi yine Turgutreis Mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un izinli olması nedeni ile katılmadığı meclis toplantısını Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili İsmail Altındağ yönetti. Şubat ayı meclis toplantısına CHP’den Naciye Tanrıkulu, MHP’den de Mustafa Paşalı ile Şakir Açıkgöz mazeretleri nedeni ile katılamadı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun’da meclisi izleyenler arasında yerlerini aldılar.

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlükleri ile ilgili birer gündem maddesi görüşülürken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün de sekiz gündem maddesi görüşüldü. 11.Gündem maddesi hariç tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Çarşı Mahallesi, Eski Hükümet Sokak, No: 62 adresinde bulunan ve yeni işletmeye açılacak olan umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin ruhsatlandırılması için içkili yer bölgesine dahil edilip edilmeyeceği hususu çeşitli hukuki nedenlerden dolayı oy oy çokluğu ile reddedildi. Bazı meclis üyelerinin bu madde için çekimser oy kullanması dikkat çekti.

şubat mevlis toplantısı (2)GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIĞIMIZI GÖRDÜĞÜNÜZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ… where to buy levonorgestrel

Meclis toplantısı sırasında MHP’li Mahmut Özbelen, Yalıkavak’ta imar konusunda bazı duyumlar aldıklarını ve bu konuda söz istediklerini söyledi. Meclisi yöneten Altındağ ise toplantının sonunda gündem dışı söz verileceğini ifade etti. Toplantının kapatılması ardından söz alan MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Özbelen, şunları söyledi; “Yalıkavak Mahallemizde İmar Planlarının mahkeme tarafından yürütmenin durdurulduğu söylentileri var. Bu doğru mudur? Eğer doğruysa söylentilere göre yangından mal kaçırırcasına İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yalıkavak bölgesinde gece gündüz çalışılarak ruhsat vermek için bir çalışma olduğu ifade ediliyor.”

Bu soruya karşılık söz alan Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu ise şu yanıtı verdi; “Eğer İmar Müdürlüğümüz gece gündüz çalışıyorsa, bu taktire şayandır. Teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar bize bakanlıktan yada mahkemeden Yalıkavak planlarının durdurulması ile ilgili gelen bir karar yoktur. Bizler duyumlar ile hareket edemeyiz. Kurumsal yapılar duyumlar ile hareket edemez. Bu konu önümüze gelirse gereğini yaparız. Gece gündüz çalıştığımız söyleniyorsa buda taktire şayandır. Teşekkür ediyoruz.” cheap Lithium

Bu konuşmaların ardından da toplantı sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.