Bodrum Gündem

TURİZMCİLER BODRUM STANDINDA BULUŞTU…

01.02.2016
0
A+
A-
 emit istanbul turizm fuarı ocak 2016 (3)
Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen EMITT Fuarında (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 3 numaralı holde 104 m2’lik bir alana kurulan Bodrum standı iş görüşmelerine platform oluşturdu. buy Retin-A
Cytotec cheap Cheap Aciclovir Bodrum Gündem Haber
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve BODTO Meclis Üyelerinin ev sahipliğinde, Bodrum, Marmaris ve Fethiye’nin oluşturduğu “Turkuaz Kıyıları” sloganıyla yapılan açılışla birlikte çok sayıda turizmci ağırlandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın özellikle Bodrum satandında durması ve gazetecilere burada röportaj vermesi de dikkat çekerken, geçmiş dönem Turizm Bakanı Bahattin Yücel’de Bodrum standına gelerek Başkan Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve turizmciler ile görüş alışverişinde bulundu.
emit istanbul turizm fuarı ocak 2016 (22)İŞ GÖRÜŞMELERİ BODRUM STANDINDA YAPILDI..
Bodrum standı birçok iş toplantısı için platform oluşturarak Bodrumlu turizmcilerin farklı sektörlerden uzmanlarla bir araya gelmesini sağladı. Standı ziyaret ederek görüşmelerde bulunan firmalar arasında TUI’de vardı. TUI satın alma müdürü, standın özel toplantı bölümünde çeşitli Bodrum firmaları ile uzun süre fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca Dubai merkezli firma temsilcileri ile Bodrumlu acente sahipleri 2016 yaz sezonu için görüşmeler yaptı.
Bodrum standına ev sahipliği yapan, BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Bodrum standında özellikle, fuarın ikinci günü konaklama sektöründen yetkililer ile tur operatörlerinin buluştuğunu ve bazı firmaların anlaşmaya vardığını belirtti.
emit istanbul turizm fuarı ocak 2016 (19)BODRUM STANDINDA ON BİNLERCE TANITIM ÜRÜNÜ DAĞITILDI…
Fuarın 2. ve 3. Günü, Bodrum standında geleneksel hale gelen hediye çekilişleri devam ederken, bazı Bodrum otelleri tarafından bedava konaklama, çeşitli işletmeler tarafından yemek ve mavi yolculuk hediyeleri sunuldu. Fuar süresince, 1 tona yakın basılı tanıtım materyalinin yanı sıra, Bodrum mandalinası, mandalina lokumu ve mandalina kolonyası dağıtıldı.
EMITT fuarının son gününde de Bodrum standı ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti. Fuar Pazar akşamı sona erdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.