Bodrum Gündem

“DOLMUŞ ÜCRETLERİ İNDİRİLSİN” KAMPANYASI BAŞLADI…

“DOLMUŞ ÜCRETLERİ İNDİRİLSİN” KAMPANYASI BAŞLADI…
08.02.2016
0
A+
A-
yüksek-dolmuş-fiyatları-için-imza-kampanyası

Levitra online

Bodrum’da dolmuş ücretlerinin yüksek olmasından dert yakınanlar, “change.org” adlı sitede “Bodrum’daki Minibüs Fiyatları İndirilsin!” başlıklı bir imza kampanyası başlattı.
Brand Viagra without prescription Indocin no prescription Bodrum Gündem Haber
Bodrum-Turgutreis ve Bodrum-Yalıkavak hattında alınan 5 liralık ücretlerden bunalan vatandaşlar tarafından başlatılan imza kampanyasında, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan da destek istendi.
İmza kampanyasında yer alan metinde şu ifadelere yer verildi: “Bodrum’da minibüs fiyatları gerçek anlamda çok yüksek. Turgutreis-Bodrum arası 5 TL, öğrenci ise 4 TL. Buna rağmen yazın öğrenci fiyatları ortadan kalkıyor. Bunu bir öğrenci olarak söylüyorum, 4 TL vermeme rağmen ayakta gidip geliyorum. Yazın Bodrum’a dershaneye gidip gelirken dershane parasından çok yol parası ödedim, sizce bu bana ve aileme yapılan bir haksızlık değilmi? Ayrıca araçlar hep tıklım tıklım oluyor, ayakta gitmemiz yasak (!) ve çok rahatsız edici bir durum. Bu yüzden şoförlerle tartışan yolcular da çok oluyor. Lütfen artık Bodrum vatandaşları olarak, zaten çok pahalı olan bu ilçede en azından daha güvenli ve daha ucuz bir ulaşım istiyoruz. Özellikle öğrenci ücretinin tam kişi ücretinin yarısı olmasını istiyoruz.”
Bir süre önce başlatılan kampanyadaki imza sayısı şimdiden bine yaklaşmış durumda.
Yorumlar

  1. füsun dedi ki:

    Dolmuşlar eski duraklarına geri gelsin. Otogara niye attınız yaşlı insanları hiç düşünmüyosunuz.