Bodrum Gündem

VATAN PARTİSİ BODRUM İLÇE KONGRESİ YAPILDI…

vatan-partisi-bodrum-ilçe-başkanı-seçildi_arif_Arı (1)

Vatan Partisi Bodrum İlçe Kongresi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek’in de katılımı ile BODTO Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan ilçe kongresinde Arif Arı ilçe başkanlığına seçildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Vatan Partisi Bodrum İlçe Örgütü BODTO Konferans salonunda gerçekleştirilen kongresinde ilçe başkan ve adaylarını belirledi. Tek listenin yarıştığı kongrede Arif Arı Başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Muharrem Ziya Birol, Alaattin Neşet Saydam, Şafak Engin Coşkun,Fuat Telgeren, Berrin Aka, İlkan Kaya, Tuncer Saraçoğlu, Ahmet Remzi Soner, Neriman Açı, Sinan Hıncal, Abdurrahman Fazıl Çelikel, Hamide Arslan, Hülya Arabulan.

Vatan Partisi İlçe Kongresi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Kürsüye gelen Ziya Birol Divan Başkanı ve heyeti ile ilgili önergeyi üyelerin oylarına sundu. Yapılan oylama sonucu oybirliği ile divan Başkanlığına örgütlenmeden sorumlu olan Murat İnce, divan üyeliklerine de Mine Çelikel ve Şafak Engin Coşkun seçildiler.

vatan-partisi-bodrum-ilçe-başkanı-seçildi_arif_Arı (6)Kongre gündemi okunarak yine üyelerin oylarına sunuldu. Kongre gündemi de yine oy birliği ile kabul edildi.

Açılış konuşmasını yapan Şule Perinçek mecliste dört partinin dahil olduğu Anayasa Uzlaşma Komisyonu tarafından yapılmak istenen Anayasa değişikliğinin kanun dışı olduğu yönünde başlattıkları kampanya ile ilgili kısa bir bilgi vererek başladığı konuşmasında Bodrum’un kendisi için çok özel bir yeri olduğunu ve buradaki insanları çok sevdiğini söyledi.

Daha sonra faaliyet raporlarının okunması ve dönem hesapların da oy birliği ile aklanmasın ardından gerçekleştirilen seçim sonrasında, İlçe başkanlığına tek liste ile aday olan Arif Sarı seçildi.

Vatan Partisi Bodrum İlçe Kongresine MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek ile birlikte Bodrum ADD Başkanı Sertaç Tüzün’de katıldı.

arif-arı-vatan-partisi-bodrum-ilçe-başkanıARİF ARI KİMDİR?

03 Şubat 1949 Kayseri Pınarbaşı’nda doğan Arı, 18 yıldan bu yana Bodrum’da yaşıyor.
Astsubay emeklisi olan Arı İlçe Başkanlığı süresince hedeflerini şöyle sıralıyor; “Öncelikle partimizin ideolojisini düşüncelerini halkımıza anlatmak, üye sayımızı arttırmak. Tam Bağımsız Türkiye şiarını Bodrum’a anlatmak. Mustafa Kemal ilkeleri ışığında devrimlerin devam etmesi  gerekliliği savunmak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.