Bodrum Gündem

HİZMETİ DEVLET YAPACAK, ÖDEMEYİ BELEDİYE…

HİZMETİ DEVLET YAPACAK, ÖDEMEYİ BELEDİYE…
13.02.2016
0
A+
A-

ak-parti-muğla-milletvekili-nihat-öztürk-büyükşehir-yasası-değişiyor

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün twitter mesajı, Büyükşehir ve Belediye Kanunlarında tarihe geçecek çok önemli bir değişiklik sinyalini verdi. Buna göre, siyasi ya da çeşitli gerekçelerle hizmet götürmekten kaçınan belediyelerin yapmadığı işi devlet yapacak; faturayı da belediyeye kesecek.
Bodrum Gündem Haber Order Retin-A lowest prices for Plavix Indocin online
Hükümetin Büyükşehir Yasası’nda değişiklik yapmaya hazırlandığını duyuran AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün twitter’dan yazdığı mesaj dikkat çekti. Öztürk, köylere hizmetin devlet tarafından yapılıp, bedelinin büyükşehir belediyesi ödeneğinden kesileceğini açıkladı.
AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk, TBMM grup toplantısının ardından Büyükşehir Kanunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Kanunu’nda milletin daha rahat hizmetle buluşması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Öztürk, “Milletin kaynaklarının har vurup harman savrulmasına izin vermeyiz, Belediye Kanunu’nda değişiklik yapmaya hazırlanıyoruz” dedi.
Büyükşehir Yasası ile ilgili hükümetin değişiklik hazırlığında olduğu biliniyordu. Öztürk, twitter üzerinden yazdığı mesajlarda, Büyükşehir Kanunu’nun temelden değiştirileceğini, hizmetlerin bundan böyle merkezden yapılarak, masrafın, o hizmeti ilçelere götürmeyen Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinden kesileceğini duyurdu. Öztürk, mesajında “Gözün aydın Muğla, artık kimse benim köylümü hizmet götürmemekle tehdit edemeyecek. Artık hizmet milletin ayağına gidecek” diye yazdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.