Bodrum Gündem

BODRUM’DA YAŞAYAN EMEKLİ ASTSUBAYLAR YEMEKTE BULUŞTU…

14.02.2016
0
A+
A-

emekli astsubaylar yemeği 13 şubat 2016 (15)

Bodrum’da yaşayan emekli astsubaylar, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Bodrum Halikarnas Şubesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bitez’de bir Restaurant’ta bir araya gelen emekli astsubaylar ud eşliğinde yemek yiyerek, geçmiş günleri yad ettiler. Yemeğe katılan yaklaşık 70 Emekli Astsubay, bir yandan Türkiye ve Bodrum gündemine dair sohbetler yaparken, gönüllerince eğlendiler. Bodrum Halikarnas Şubesi başkanlığında Mehmet Akbal, Yönetim Kurulu üyeleri de Mehmet Ünal, Cahit Aviska, Mehmet Rüştü Tuncay, Halit Ayhan’dan oluşuyor.

emekli astsubaylar yemeği 13 şubat 2016 (2)2014 yılının Haziran ayında kurularak faaliyete başladıklarının bilgisini veren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bodrum Halikarnas Şubesi Başkanı Mehmet Akbal şunları söyledi; buy Cytotec cheap “Bu akşam dayanışma yemeği olarak burada yaklaşık 70 kişi toplandık. Bodrum’un değişik yerlerinden geldik. Bodrum’da yaşayan 250-300 Astsubay arkadaşımız var. Fakat derneğimize kayıtlı olan sadece 80 kişi. Diğer arkadaşlarımızla çalışma durumlarından dolayı pek görüşemiyoruz. Çoğu arkadaşımız bu gece dışarıdan buraya yemek için geldi. Biz 2014 Haziran ayı itibarı ile kurulduk. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bize gıda çarşısında bir ofis tahsis etti. Orada 3 aydan beri ofis olarak kullanmaktayız. Tüm emekli arkadaşlarımızı ve Türk Silahlı Kuvvetlerine gönül veren dostlarımızı bekliyoruz.”

Emekli Astsubaylar Bodrum Halikarnas Şubesi Başkanı Akbal “Askerliği özlüyor musunuz? şeklindeki sorumuza şu yanıtı verdi; Cheap Sildenafil Premarin 0.625mg “Yeniden doğsam yeniden giderim. Türk Hava Kuvvetlerinde yine seve seve çalışırım.”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Bodrum Halikarnas Şubesi Bodrum’da emekli Astsubayların sorunları ile toplumsal konularda, düşünen üreten, çözümler üreten kadrolar ile projeler geliştirmeyi ve uygulamayı hedefleyerek kurulmuş.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.