Bodrum Gündem

GALİP GÜR BAŞKANLIĞI DEVRETTİ…

GALİP GÜR BAŞKANLIĞI DEVRETTİ…
14.02.2016
0
A+
A-
dunyanın_en_güzel_koyları_kongresi (2)
3 yılı aşkın bir süredir, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği dönem başkanlığı görevini yürüten Bodrumlu turizmci Galip Gür, 11.nci Dünya Kongresinde görevini devretti.
Bodrum Gündem Haber
Galip Gür, Geçtiğimiz hafta Filipinler’in Puerto Galera Koyunda gerçekleştirilen Dünyanın En Güzel Koyları Birliği 11.nci Dünya Kongresinde düzenlenen törenle dönem başkanlığını Portekizli Maria das Dores Meira’ya teslim etti. Eylül 2012 tarhinden buyana sürdürdüğü görevini birliğin başkan yardımcısı Maria das Dores Meira’ya devreden Galip Gür, yeni dönemde yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalarına devam edecek.
Filipinler’deki kongre sonrası Bodrum’a dönen Galip Gür yaptığı kısa açıklamada; “Çok iyi bir katılım vardı. Aşağı yukarı birlik üyesi 25 Koy katıldı. Fransa’da düzenlenen iklim değişikliği konferansına katılan bazı uzmanlar bize brifing verdiler. 2 gün süren etkinliğin birinci gününde, kongre ve sunumlar ikinci günde ise kendi içimizdeki çalışmalarla geçirdik” dedi.
galip-gür-dünyanın-en-güzel-koylar-birliği Order Kamagra Baclofen without prescription Başkanlık dönemi içerisinde yürüttüğü çalışmalardan bahseden Galip Gür “2012 yılının Eylül ayında Bodrum’da başkanlığı devir almıştım. Birlik içerisnde yeni bir sistemin oluşmasında bir tüzük değişikliğine giderek bir başkanın bir dönem başkanlık yapmasını ve sonraki başkanında seçilmesini önermiştim. Dolayısıyla iki dönemdir bunu uyguluyoruz. Ben başkan seçildiğimde Portekiz’in Setubal Koyundan Maria hanımda gelecek dönem başkanı olarak seçilmişti. Maria hanım 3 yıldan fazla bir dönemdir benim yardımcılığımı yaptı. Filipinlerde düzenlenen kongrede Maria hanıma görevi devrettim” diyerek başkanlık döneminin başarılı geçtiğini vurguladı.
Dünyanin En Güzel Koylari Birliğine Yeni Merkez (4)
Gür, bu dönemi hem Bodrum hem de Türkiye adına başarılı bir şekilde geçirdiklerini de sözlerine ekledi. Gür önümüzdeki hafta Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi programına konuk olacak ve dönemi boyunca yaptığı çalışmaları Kent TV izleyenleri ile paylaşacak…

Professional Viagra without prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.