Bodrum Gündem

TÜRK KIZILAYI BODRUM ŞUBESİ GENEL KURULU YAPILDI…

TÜRK KIZILAYI BODRUM ŞUBESİ GENEL KURULU YAPILDI…
14.02.2016
0
A+
A-

türk-kızılayı-bodrum-şubesi-genel-kurulu-yapıldı-başkan-zeynep-begüm-göder1
Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanlığı 2016 yılı olağan genel kurulu yapıldı. Önceki hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ikincisi yapılan oturumda, mevcut başkan Zeynep Begüm Göder oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.
Bodrum Gündem Haber
Başkanlığa yeniden Zeynep Begüm Göder’in seçildiği genel kurulda, Cengizhan Sancar’ın da Türk Kızılayı genel merkez delegesi oldu. Genel kurulda, Divan başkanlığını Cengizhan Sancar, katip üyeliğini Ömer Varan’ın yaptığı olağan genel kurul Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunun yapılmasıyla başladı.
Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı Zeynep Begüm Göder; Furosemide online “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün biz hanımlara verdiği özgürlük ve güvenden ilham alarak derneğimizin yönetim kurulu adaylıklarına talip olduk. Bize bu duyguları veren başta büyük Atamız olmak üzere Cumhuriyetimizi bugüne getiren tüm büyüklerimize minnet, şükran ve saygılarımızı sunuyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ülkemize milletimize ve tüm insanlığa yüzyılımıza yakışır biçimde Türk Kızılayı olarak hizmet verebilmek ve bu hizmetlerden doğacak mutlulukları paylaşmak onur ve gururunu birlikte yaşayacağız” dedi.

Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı Zeynep Begüm Göder açılış konuşmasının ardından 2015 yılı faaliyet raporunu üyelerle paylaştı. Başkan Göder Kızılay Bodrum şubesinin hayata geçirmek istediği bir projeyi de üyelere ile paylaştı. Başkan Göder geçmiş yıllarda Konacık Belediyesi taradından Kızılay’a bağışlanan Anadolu Lisesi karşısında yaklaşık 400 metrekare bir arazi olduğunu dile getirerek cheap Ketorolac buy Cialis Soft online “Bu araziye bir bina yaparak kirasından faydalanmak istiyoruz. Eğer bir bağışçı bulabilirsek bu arazimize bina yaptırabiliriz ve bunun gelirinden hem biz Bodrum şubesi olarak fayalanabiliriz, hem de merkeze de bir şeyler yollayabiliriz” diye konuştu.
Cengizhan Sancar ise vatandaşların Kızılay’a bağışta bulunabilmeleri için alışveriş merkezlerine bağış kutusu koyma önerisi getirerek “Eskiden Kızılay okullara sarı bir zarf gönderirdi. Biz  o zaman kendi harçlıklarımızdan koyardık, Kızılay’a bir yardımda bulunurduk. Biz de şimdi gerekli işlemleri yaptıktan sonra alışveriş merkezlerine stant açabiliriz veya bağış kutusu koyabiliriz. Böylece Kızılay’a ek gelir sağlamış oluruz” şeklinde konuştu.
Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı Zeynep Begüm Göder “Biz eskiden alışveriş merkezlerine ve büyük mağazalara kumbaralarımızı bağış yapılması için gönderiyorduk. Fakat bir süre önce bunlar kaldırıldı ve biz bu işi uzun süre yapamadık. Şimdi ise bu çalışma yeniden gündeme geldi. Merkezimiz de izin verdi. Kumbaralarımızı yeniden istersek yine oralara koyabiliriz” ifadelerini kullandı.
türk-kızılayı-bodrum-şubesi-genel-kurulu-yapıldı-başkan-zeynep-begüm-göderKonuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan oylamada mevcut başkan Zeynep Begüm Göder yeniden başkanlığa seçilirken, Bodrum şubesi yönetim kurulu asil üyeleri Benan Özbaşar, Selma Durateymur, Fatma Çırakoğlu, Metin Akbulut, Esma Ezenel ve Ömer Varan oldu.
Genel Merkez asil ve yedek üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Cengizhan Sancar (asil üye), Dr. Fatih Ayden  (asil üye), Nur Aydoğan  (yedek üye), Zübeyde Akpul  (yedek üye).

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.