Bodrum Gündem

BODRUM İLÇE JANDARMA SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

15.02.2016
0
A+
A-

jandarma (2)Güvercinlik’te Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığınca Narkotik Köpek Timlerinin desteği ile yapılan aramalarda iki şüpheli üzerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Buy Prozac Bodrum Gündem Haber buy Strattera 40 mg buy Cialis Soft online

Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre; Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığınca Narkotik Köpek Timlerinin desteği ile Güvercinlik J.Krk.K.lığı yol kontrol noktasında yapılan aramalar sonucunda 26 adet extacy hap, 59gr. Kubar esrar maddesi, 9mm. Çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjörün yanı sıra 3 adet fişek ele geçirilirken, şüphelilerden S.A. adli kontrol şartı ile salıverildi. M.E ismindeki şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Şüphe üzerine durdurulan M.E.’nin aracında yapılan aramada ise 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait şarjör ve (3) adet fişek ele geçirilmiş, M.E’nin aynı zamanda sahte kimlik kullandığı, cezaevi firarisi olduğu ve başka suçlardan da adli makamlarca arandığı tespit edildi.

Bir yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan şüpheli S.A.’nın üst ve eşyalarında yapılan aramada (26) adet extacy hap ile (59) gr. kubar esrar maddesi ele geçirilirken, şahsın aynı zamanda sahte kimlik belgesi kullandığı tespit edildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, başta gençlerimiz olmak üzere halkın sağlığını tehdit eden her türlü uyuşturucu madde kaçakçılığı ile muhtemel suçların önlenmesi, suç delillilerinin ele geçirilmesi ve çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini kaydettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.