Bodrum Gündem

SEVGİLİLERİN HEDİYESİ “Sevgi Sanat Atölyesi’nden”

15.02.2016
0
A+
A-

diflucan online order Viagra order Fluconazole SEVGİLİLER GÜNÜ (6)14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle “Yaka Köy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi” öğrencileri tarafından kermes düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

Öğrencilerin el yapımı ürünlerinin sergilendiği kermes, Bodrum Belediyesi Trafo Cafe’de gerçekleşti. Kermeste genç çiftlerin birbirlerine el yapımı güzel hediyeler alabilmeleri için seçenek olarak cam, kumaş, ahşap ve yün malzemelerden üretilen ürünler  sunuldu. 6 bedensel, 3 zihinsel engelli öğrencinin bir aylık çalışmaları sonrası açtıkları kermesin tüm geliri, atölyedeki malzeme alımları için kullanılacak.

Yaka Köy Engelli Sanat Atölyesi Sorumlusu ve Eğitmeni Hilal Karakaş, sergi hakkında verdiği bilgide, “Yaka Köy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi olarak engelli öğrencilerimize, Sevgililer Gününe özel olarak dekoratif el sanatları ürünleri ürettirdik. Öğrencilerimiz, 135 ürün ile küçük bir kermes açtılar. Kermesten elde edilen gelir, atölyedeki malzeme alımı için kullanılacak. Kadem El Sanatları Grubumuz da onlara bu güzel günde, kermeste yardım etmek ve onlara destek vermek için buradalar. Herkesi bu güzel kermese bekliyoruz.” dedi.

Yaka Köy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi öğrencilerinden Nilüfer Ünlü ise kermes hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:”14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlık yaptık. Genç sevgililerin alabileceği, özellikle ahşap malzemelerden, içimizden geldiği gibi boyayıp çatlattığımız değişik ürünler yaptık. Beğenen herkesin almasını diliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.