Bodrum Gündem

BU OKUL “ÖNCE İNSAN” OLMAYI ÖĞRETİYOR…

19.02.2016
0
A+
A-

Bodrum Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin yaptıkları resimler Acıbadem Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde sergileniyor (8)

Bodrum Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin yaptıkları resimler Acıbadem Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde sergilenmeye başlandı.

Bodrum Gündem Haber purchase Disulfiram sildenafil purchase Indocin

Bahçeşehir Okulları öğrencileri, Görsel Sanatlar dersinde her ay bir sanatçının hayatı ve eserlerini tanıyarak, eserleri tekrar yorumluyor. Öğrencilerin yorumlarıyla yeniden şekillenen resimler, Acıbadem Hastanesi Onkoloji Merkezi Konferans Salonu fuaye alanında bugün sergilenmeye başladı. Sergi Şubat ayı boyunca açık kalacak.

Merkezde tedavi gören hastaların hastanede geçirdikleri zamanı renklendirebilmek ve eserleriyle hastalara moral vermek amacıyla yapılan serginin açılışı için Bodrum Bahçeşehir Okulları Karikatür Kulübü öğrencileri, okullarını temsilen Acıbadem Bodrum Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane Kurumsal İletişim Sorumlusu Arzu Erciyaş tarafından karşılanan öğrencilere Onkoloji Merkezi Sorumlu Hemşiresi Hasan Kahraman ve Klinik Psikoloğu Seren Öztoprak eşlik etti. Merkezin Kemoterapi Bölümü ve burada yapılan işlemler hakkında kısaca bilgilendirilen öğrenciler, Radyasyon Onkolojisi bölümünde Uzman Hekim Dr. İlker Tosun ve Medikal Fizik Mühendisi Remzi Takeş tarafından Nükleer Tıp ve Radyasyon tedavisi konusunda bilgiler aldılar.

Öğrencilerin ilgiyle dinlediği ve sorularına cevaplar aldığı tur sonunda bir açıklama yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Salih Uygun, “Derslerimizde, öğrencilerimizde sanat kültürü oluşturmayı ve sanatçıları daha yaratıcı yöntemlerle tanımalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Yaratıcı ve eğlenceli yöntemler kullanıyoruz. Keyifle yaptığımız dersler sonunda, öğrencilerimizin ortaya çıkardığı eserleri bu şekilde değerlendirebilmek ve böyle güzel bir amaca hizmet edebilmek bizleri gerçekten motive etti” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.