Bodrum Gündem

TMMOB’DAN AÇIKLAMA; “ARTIK YETER”

19.02.2016
0
A+
A-

İMO-Bodrum-Temsilciliği-(5) Phenergan online

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, tüm temsilcilikler adına yaptığı yazılı açıklamada 17 Şubat 2016 Çarşamba günü Ankara’daki bombalı terör saldırısını kınayarak, “Artık yeter, baskıcı, otoriter, diktatöryal gidişatın boğuculuğunda yok olmak istemiyoruz.” dedi.

Cialis online Bodrum Gündem Haber order misoprostol online

TMMOB Yönetim Kurulu ve tüm temsilcilikler ile birlikte, Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu temsilciliğinin de basına gönderdiği ortak bildirinin başında Ülkemiz 17 Şubat 2016 Çarşamba günü Ankara’daki bombalı terör saldırısı ile yeni bir acı daha yaşamıştır. Yaşanan katliamda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” ifadeleri kullanılıyor.

İMO-Bodrum-Temsilciliği-(6)KATLİAMI KINIYORUZ VE LANETLİYORUZ…

TMMOB’un yazılı açıklamasında ülkenin yangın yerine döndüğüne vurgu yapılarak şu şekilde devam ediyor; “Artık yeter, ülkemiz bombaların ardı ardına patladığı bir katliamlar ülkesi haline dönüştürüldü. Ülke yangın yeri. Son yedi ay içerisinde meydana gelen saldırı, katliam ve hayatını kaybeden, ağır yaralanan, sakat kalan insanlarımızın sayısı yoruma gerek duymayacak ölçüde durumu izah ediyor. Suruç’tan Sultanahmet’e, Diyarbakır’dan Ankara’ya uzanan katliamlar zincirine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. İçerde yakılmış, yıkılmış ve boşaltılmış kentler yaratan iktidar politikası, dışarıda da üçüncü dünya savaşının fitilini ateşlemek üzere dizginsiz bir vaziyette ilerliyor.AKP’nin topluma armağan ettiği Türkiye; sınırları kevgire çevrilmiş, uluslararası cihatçı terör örgütlerinin yatağı haline getirilmiş, Akdeniz ve Ege kıyıları mülteci mezarlığına dönüşmüş, dört bir yanında savaş koşullarının hüküm sürdüğü bir ülkedir. İçerisinde bulunduğumuz baskıcı, otoriter, diktatöryal gidişatın, savaşın, ölümün, kanın ve gözyaşının sorumlusu bu ortamı yaratanlardır.”

YAŞANANLARA İSYAN…

Son yedi ay içinde yaşanan terör olaylarına isyanlarının dile getirildiği TMMOB açıklamasını şu cümleler ile tamamlıyor; “Artık yeter, ölmek, yaralanmak ve sakat kalmak istemiyoruz. Artık yeter, her yeni güne başlarken nerede bomba patlayacağını düşünmek istemiyoruz. Artık yeter, baskıcı, otoriter, diktatöryal gidişatın boğuculuğunda yok olmak istemiyoruz. Bir kez daha katliamda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın acısını yüreğimizde hissederek ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

TMMOB İlçe Koordinasyon Kurulu ve temsilciler yaşanan terör olayları ile ilgili olarak Bodrum Belediye Meydanında yapılan kınama eyleminde de yerlerini aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.