Bodrum Gündem

3 PKK’LI 13 KİLO PATLAYICI İLE YAKALANDI…

3 PKK’LI 13 KİLO PATLAYICI İLE YAKALANDI…
20.02.2016
0
A+
A-
pkk-lılar-yakalandı-tutuklandı

buy Indocin online buy Robaxin online buy Plan B

Muğla’da eylem hazırlığındayken yakalanan terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Bodrum Gündem Haber
Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, Dirgeme yolundaki ormanlık alana yaklaşık bir yıl önce patlayıcı gömüldüğünü tespit ederek çalışma başlattı. Bahse konu patlayıcı maddeyi kullanabileceği değerlendirilen kişilerle ilgili sürdürülen teknik ve fiziki takip sonucunda, zanlıların patlayıcıları almaya gideceğini belirledi. Bunun üzerine operasyon başlatan ekipler, terör örgütü PKK’nın yapılanması YDG-H üyesi olduğu belirtilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılarla birlikte 13,5 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi.
Yürütülen soruşturma kapsamında zanlılarla irtibatlı olduğu değerlendirilen bir kişi daha gözaltına alındı. Muğla Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3’ü tutuklandı.
muğla-valisi-amir-çiçek-teknopark-ekibi-ile-bir-araya-geldi-1VALİLİK DIŞINDA YAPILAN AÇIKLAMALARA İTİBAR ETMEYİN…
Öte yandan, zanlıların yakalanmasının ardından medyada çıkan bir takım haberlere tepki gösteren Muğla Valisi Amir Çiçek, yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Açıklamada, emniyet güçlerince 17 Şubat’ta gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonuyla ilgili basın mensuplarını şahsen bilgilendirdiğini, buna rağmen bazı yazılı basın ve internet medyası ile sosyal medya hesaplarında gerçekle ilgisi olmayan ve halk arasında korkuya sebep olacak nitelikte yayınlar yapıldığını belirtti. Valilik ve şahsım dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerekir diyen Vali Çiçek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bilinmelidir ki, Muğla huzurlu ve güvenli bir şehirdir. Bu huzurumuzu bozma niyetindeki birkaç kötü niyetli kişiyle mücadele edebilecek kapasite ve gücümüz her zaman var olmuştur. Bu kapsamda anılan operasyonla ilgili Valiliğimiz ve şahsım dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerekmektedir. Halkımızın tedirgin olmasını gerektirecek hiçbir olumsuzluk bulunmamakta olup, ilimizin güven ve huzur içinde yaşaması için gereken her türlü tedbir dün olduğu gibi bugün de yarın da alınmaktadır”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.