Bodrum Gündem

ÖĞRENCİLERE WATSAPP ÜZERİNDEN EĞİTİM DESTEĞİ…

ÖĞRENCİLERE WATSAPP ÜZERİNDEN EĞİTİM DESTEĞİ…
22.02.2016
0
A+
A-
Viagra online milli-eğitim-watsap Proscar without prescription Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen “Önder Öğretmenler Projesi” sayesinde öğrenciler, görevli öğretmenlerden Whatsapp üzerinden eğitim desteği alıyor.
order Indocin Bodrum Gündem Haber
Teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanılması amacıyla yürütülen projede yer alan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’i makamında ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin konu hakkında yaptığı açıklamada projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi olan “Önder Öğretmenler Whatsapp Grupları” Aralık 2015 tarihi ile faaliyete geçmiştir. Önder Öğretmenler Whatsapp Grupları üzerinden öğrencilerimiz günün herhangi bir saatinde birbirleri ile çözemediği bir soru yada anlamadığı bir konu ile karşılaştığında 6 farklı whatsapp grubunda paylaşabilmekte ve öğretmenler veya gruptaki diğer öğrenciler tarafından çözülebilmektedir” dedi.

Geçin, Whatsapp gruplarında günde ortalama 200 soru çözülebildiğini, projenin sadece Bodrum ile sınırlı kalmayıp guruplara Sivas, Diyarbakır, Edirne ve Antalya İllerindeki öğrencilerden de katılımlar olduğu söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin ziyarette, projede yer alan öğretmenlere destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Proje Sorumluluğunu Şube Müdürü Mustafa Semiz’in yaptığı Önder Öğretmen Projesinde yer alan öğretmenler şunlar: Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, Matematik Öğretmeni Yeşim Berber, Matematik Öğretmeni Bülent Albayır, Fizik Öğretmeni Sevinç Alışan, Biyoloji Öğretmeni Hediye Metoğlu, Coğrafya Öğretmeni Önder Aksu ve Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Dilek Özdoğan.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.