Bodrum Gündem

BİR GÜNDE 10 BİN KİŞİ TAŞIDI…

BİR GÜNDE 10 BİN KİŞİ TAŞIDI…
29.02.2016
0
A+
A-

tolga toprak 29 şubat 2016 röportaj (11)

Türkiye’de bugüne kadar düzenlenmiş olan en büyük organizasyon olan “2015 G-20 Antalya Zirvesi”nin tüm transfer operasyonlarını başarı ile gerçekleştiren Bodrum firması Akustik Tourism Center’ın Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Toprak’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir takdir ve teşekkür mektubu gönderildi.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
G-20 zirveleri kuşkusuz dünyanın en önemli toplantılarından biri olarak kabul ediliyor. Bu yıl Türkiye’nin Antalya’da ev sahipliği yaptığı bu büyük organizasyona, bütün dünyadan 24 ülke lideri, 7 bin delegasyon, 50’nin üzerinde bakan ve müsteşar, 9 uluslararası organizasyon lideri katıldı. Zirvenin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için, arka planda dev bir organizasyon ekibi görev aldı. Bu dev ekibin en önemli unsurlarından birisi de, organizasyona katılan tüm misafirlerin bir hafta boyunca transfer işlemlerini gerçekleştiren, bir Bodrum markası olan “Akustik Tourism Center” oldu.
tolga toprak 29 şubat 2016 röportaj (9)ULTRA LÜKS OTOMOBİLDEN, KAMYON ve OTOBÜSE KADAR 750 ARAÇ…
Çeşitli segmentlerdeki 750 araç ve bin personel ile “2015 G-20 Antalya Zirvesi” transferlerini gerçekleştiren Akustik Tourism Center’ın Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Toprak’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan bir teşekkür mektubu göndererek başarılarını tebrik etti. Başarılı iş insanı Toprak, 2015 Kasım ayında start aldıkları operasyon ile ilgili şunları söyledi;
“Tüm Türkiye’nin ve tüm dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu, beraberinde Türkiye açısından çok büyük bir reklamın yapıldığı çok kıymetli, çok nadide bir organizasyondu. Bence Türkiye tarihinde yapılan en büyük operasyonlarından bir tanesiydi. Dışişleri Bakanlığı tarafından davet edildik. Beş firma arasından biz tercih edildik. Bu operasyonu yaklaşık 750 araç ve bin personelimiz ile tamamlamış olduk.”
tolga toprak 29 şubat 2016 röportaj (6)KIRMIZI BÖLGEDE GÜNDE 10 BİN PERSONEL, 6 BİN ÜST DÜZEY YÖNETİCİ TAŞINDI…
Order Disulfiram
Yurtdışından gelen başkan ve bakan düzeyinde ciddi bir misafir grubuna hizmet verdiklerini ifade eden Tolga Toprak Vermox online “Orada görev alan personelin kırmızı bölgeye getirilerek görev alanlarına transfer edilerek ve daha sonra yeniden kırmızı bölgeden alarak otellerine kadar götürdüğümüz çok ciddi bir operasyon gerçekleştirdik” diyerek, bir günde yaklaşık 10 bin personel ile birlikte yine yaklaşık 6 bin civarında aralarında devlet başkanı, başbakan, bakan, müsteşar gibi önemli bir grubun transfer işlemlerini de gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
“2015 G-20 Antalya Zirvesi” operasyonunu başarı ile gerçekleştiren Akustik Tourism Center Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Toprak organizasyonun aslında 11 gün sürdüğünü, ancak arka plandaki çalışmaların 30 günden fazla sürdüğünün ve inanılmaz stresli ve yorucu bir işin altından gururla çıktıklarını ifade etti.
tolga toprak 29 şubat 2016 röportaj (3)CUMHURBAŞKANINDAN TEŞEKKÜR MEKTUBU…
Toprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen teşekkür mektubu ile gururlandıklarını kaydederek konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığımız organizasyon dahilinde aldığı taktirler, olumlu dönüşler ile ilgili olarak bizlere de taktirlerini sunduğu bir mektup gönderdi. Şöyle yazıyor; Dönem başkanlığını yürüttüğümüz ve dünyadaki en önemli uluslararası platformlardan birisi olma özelliği taşıyan G-20’nin Antalya Zirvesi Türkiye’nin hem diplomasi gücünü ortaya koyması bakımından, hem de tanıtımı açısından büyük önem verdiğimiz bir toplantıydı” demiş sayın Cumhurbaşkanımız. 15-16 Kasım 2015 tarihlerinde Antalya’da düzenlendiğinden bahsetmiş, “Hamdolsun ülke olarak yüzümüzün akıyla çıktık” diye devam etmiş. Gerek toplantı gündemi, gerekse organizasyon bakımından mükemmel bir şekilde G-20 Antalya Zirvesi Türkiye’nin artık küresel güçler arasında yer aldığını gösteren bir etkinlik olmuştur. Zirve süresince misafirlerimizi memnun etmek için şahsınızın ve personelinizin gösterdiği üstün gayret ve fedakarlığı taktirle karşıladım. Size ve şahsınızda tüm personelinize çok teşekkür ederim” diye bizleri çok gururlandıran, çok mutlu eden, yaptığımız emeği iyi ki de yapmışız dedirten çok gurur verici bir mektup. Kendisine de teşekkürü bir borç bilirim. İnsanın yaptığının bu şekilde takdir görüyor olması, emeğinin bir şekilde fark ediliyor olması, her işletmenin gururunu okşayacak ve hoşuna gidecek bir olaydır” dedi.
Akustik Tourism Center Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Toprak 2016 turizm sezonun ise sıkıntılı olmasının beklendiğini, firma olarak gerekli tedbirleri aldıklarını ve sezona hazırlandıklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.

buy Dapoxetine on line tolga toprak 29 şubat 2016 röportaj (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.