Bodrum Gündem

BODRUMSPOR GOL OLDU YAĞDI…

29.02.2016
0
A+
A-
Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto 3. Lig 2. Grup 28’inci hafta mücadelesinde Ankara Adliyespor’u 5-1 gibi net bir skorla mağlup etti.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bodrumspor’un 5 golünden 4’üne ismini yazdıran Mümin Aysever maçın yıldızı olurken, yaklaşık 2 bin kişinin izlediği karşılaşmada Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Gençlik Spor İl Şube Müdürü Devrim Karakuş karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
Generic Viagra cheap Valtrex bodrumspor_ (4)Karşılaşmanın ilk devresinde rakip kaleye 4 gol atan Bodrumsporlu futbolcular, Bodrum İlçe Stadını gelen Bodrumsporlu taraftarlara zevkli bir futbol izlettirdi. Gollerin dışında da Adliyespor kalesinde birçok pozisyona giren Bodrumspor, ikinci 45 dakikada kalesinde bir gol görürken, Adliyespor ağlarını bir kez daha havalandırdı ve karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 5-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maç sonrası stad hoparlörlerinden ‘Ankara’nın Bağları’ şarkısı çalarken, oyuncular orta yuvarlıkta dans ederek galibiyeti kutladılar. Daha sonra Asi Tayfa taraftar grubu üyelerinin bulunduğu kapalı tribün önüne giden futbolcular, taraftarlarla birlikte ‘Güzel Günler Göreceğiz’ şarkısını söylediler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.