Bodrum Gündem

BODTO BİNASININ İHALE SÜRECİ 1 MART’TA BAŞLIYOR…

BODTO BİNASININ İHALE SÜRECİ 1 MART’TA BAŞLIYOR…
29.02.2016
0
A+
A-

 bodto-hizmet-binası-ihale-süreci-1-mart-18-mart-arası-(7)

BODTO Hizmet Binası için ihale süreci 1 Mart 2016 itibarı ile başlıyor. 18 Mart 2016 ise ihaleye katılmak için son gün.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası’nın mevcut hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle BODTO Meclisinin aldığı yeni bir bina yapmak kararı üzerine harekete geçen BODTO Yönetimi, binanın yapılacağı yer arayışına girdi. Bodrum belediyesi ile yapılan görüşmeler sonrasında, Bodrum Belediye Başkanı Başkan Mehmet Kocadon’un da konuya verdiği destekle Bitez kavşağında bulunan bir arazinin yeni bir hizmet binası yapılmak üzere BODTO’ya tahsisine karar verildi.

bodto yeni hizmet binası yarışması sonuçlandı (4)Bu çerçevede Muğla Mimarlar Odası temsilciliği ile işbirliği içinde, 03 Ağustos 2015 tarihinde başlayan Plavix buy online “BODTO Yeni Hizmet Binası Proje Yarışması” gerçekleştirildi. Yarışmaya başvuran 27 proje, kendi alanında çok tecrübeli bir jüri tarafından değerlendirildi. Bu değerlendirme sonunda ise; birinciliği Burcu Çeşmeli, Cenk Çeşmeli, Müge Erkılıç’tan oluşan ekip hak kazandı.

28 Ocak itibarı ile temel kazma ve metraj çalışmaları başlayan, Bodrum kimliğine, kişiliğine yakışır, geleceğe bazı mesajlar taşıyan mimari proje, Yaklaşık 1,800 metrekarelik arazi üzerine 3 bin metrekare kullanım alanı içeriyor.

purchase Lamisil online bodto hizmet binası ihale süreci 1 mart 18 mart arası (5)BODTO ÜYESİ TARAFINDAN YAPILMASINI İSTİYORUZ…

28 Ocak tarihi itibarı ile temel kazım çalışmalarının başladığı BODTO Hizmet Binası için ihale şartnamelerinin hazırlandığının bilgisini veren BODTO Başkanı Mahmut Kocadon uzun bir süredir bu proje için uğraş verildiğini ifade ederek şöyle konuştu; “Biliyorsunuz uzun zamandır Bodrum Ticaret Odası yeni hizmet binamızın projeleri ile uğraşıyordu. Güzel bir yarışma açtık. Onu sonuçlandırdık. Daha sonra mimar arkadaşlarımız ile buranın metraj çalışmalarını yaptık. Onları da tamamladık nihayet. Bünyemize bir proje müdürü alarak, 1 Mart itibarı ile oda hizmet binamızın anahtar teslim ihalesinin duyurusunu yapıyoruz. Bodrum Ticaret Odasına üye olan mimar, müteahhit, mühendis tüm arkadaşları bu ihaleye davet ediyorum. Bodrum’dan para kazananlar, Bodrum Ticaret Odasının hizmet binasının ihalesine katılmaları ve yapmaları hem maddi hem de manevi bir değeri olacağını düşünüyorum. O nedenle oda üyelerimizin bu inşaat yarışmasına katılmalarını rica ediyorum.”

Clonidine without prescription BU PROJE İÇİN ORTAKLIK KURULABİLİR…

Başkan Kocadon inşaatın büyük bir meblağ tutacağını, gücü yetmeyenlerin bu proje için ortak girişim de yapabileceklerini ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü; “Büyük bir ihale olacağı görünüyor, yapılan bu metraj çalışmalarına göre. Belki bir üyemiz derki; benim bu ihaleye girebilecek bir gücüm yok. Yanına sadece bu proje için bir yada birkaç ortak alabilir. Amacımız Bodrum Ticaret Odası üyelerinin bu projeyi yapmasıdır.”

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ihale şartnamesinin hazır olduğunu ve BODTO’dan dosya bedelini ödemek sureti ile şartnameyi alabileceklerini kaydetti. Başkan Kocadon ihale sürecinin 1 Mart itibarı ile başladığını ve 18 Mart 2016 tarihine kadar BODTO’ya teslim etmeleri gerektiğini, daha sonra tekliflerin açılarak her zamanki gibi kamuoyu ile paylaşılacağını da sözlerine ekledi.

bodto hizmet binası ihale süreci 1 mart 18 mart arası (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.