Bodrum Gündem

ÇOCUKLARIN İSTEDİĞİ PARK ve SPOR ALANI YAPILMAYA BAŞLANDI…

29.02.2016
0
A+
A-

cevre duzenleme calismalari (5) purchase Indocin

purchase Lamisil online Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5. Bölge ekiplerinin Mumcular ve Yalıçiftlik mahallelerinde sürdürdüğü çalışmaları sürüyor.Geçtiğimiz hafta Etrim Köyündeki çocukların park ve spor alanı taleplerini “Başkan Gürün ve Başkan Kocado’a Mesaj Var” başlığı ile haberlerimize taşımıştık. Mesajı alan Bodrum Belediyesi çocuk parkı ve spor alanı yapımına başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu da, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5. Bölge Sorumlusu Zafer Yurt ile birlikte bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Parke çalışmalarının devam ettiği Yalıçiftlik Mahallesi Kuyubaşı Caddesi, Karaharıp Caddesi ve Kızılcagölcük Caddesi 1. ve 2. sokaklarda  toplam 1220 metrelik alan, 3740 metrekare parke taşıyla döşendi.

Eş zamanlı olarak Pınarlıbelen Mahallesi Etrim Mevkii’nde devam eden çalışmalar kapsamında Çeşmebaşı bölgesinde ise çevre halkının isteği üzerine spor yapılabilecek alanın da yer alacağı bir çocuk parkı yapılıyor. 800 metrekarelik alan üzerinde yürütülen çalışmada, uygun zeminin oluşturulması için, 125 ton taş kullanıldı. Çalışmalar, spor ve oyun aletlerinin de kurulmasının ardından tamamlanacak.

Bitez sahilinde yapımına başlanan yaya yolu genişletme ve düzenlenen çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor. İşletmeler ile sahil arasındaki yolda süren çalışmalarda taş döşeme çalışmaları başladı.

cevre duzenleme calismalari (6)ÇOCUK PARKI YAPILMAYA BAŞLANDI…

Çalışmaları değerlendiren Taner Uslu halkın ve çocukların talebi üzerine çocuk parkı yapmaya başladıklarını ifade ederek; “Bodrum Belediyesi olarak çocuk parkı ihtiyacı olan mahallelerimize çocuk parkları yapıyoruz. Çocuklarımıza söz vermiştik ve Sayın Başkanımız Mehmet Kocadon’un talimatıyla bu çalışmalarımızı başlattık. Pınarlıbelen Mahallesi Etrim bölgesindeki park çalışması da bunlardan biriydi. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda bu projeyi biraz hızlandırdık ve iki etaba böldük. İlk etapta spor aletleri ve çocuklarımızın oynayabileceği aletleri yapıyoruz. 2. etapta çeşmenin başındaki projemizi devam ettireceğiz. Burayı bir bütün olarak aktif hale getirip halkımızın kullanımına sunacağız.” dedi.

Viagra online Australia cevre duzenleme calismalari (7)“BÜYÜKLERE SAYGI PROJESİ” YURTTAŞLARI SEVİNDİRİYOR…

“Büyüklere Saygı Projesi” kapsamında vatandaşın talepleri yerine getiriliyor

Taner Uslu diğer yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği “Büyüklere Saygı Projesi” kapsamında; Pınarlıbelen Mahallesi Kaklık Mevkii’nde yurttaşların 1 km’lik bozuk yolun düzeltilmesi yönünde talepte bulunduğu kaydedildi. Sorunun ilgili birimlere iletilmesinin ardından Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından söz konusu yol, 200 metre küp betonla döşenerek yurttaşların talebi yerine getirildiğinin bilgisi verildi.

cevre duzenleme calismalari (14)BİTMEYEN ÇİLE…

Bitez Mahallesi Bergamut Caddesi üzerinde kış boyunca DSİ tarafından sürdürülen çalışmaların tamamlandığı, ancak Cadde üzerinde çalışmalardan kaynaklanan bozuklukların sürücülere hala zor anlar yaşattığı görülüyor. Yaklaşık bir buçuk km uzunluğundaki yol üzerinde kazılan alanların toprakla doldurulduğu ve yer yer derin çukurların oluştuğu yolda asfaltlama çalışmalarının ise ne zaman yapılacağı merak konusu.

Yorumlar

  1. Şerife Kesler dedi ki:

    Sayın başkanTürkbükü milas Havalimanı wip transfere gelen Aracınızı kliması bozuktu yeni araç istedik gönderilmedi.Torba kavşağına kadar öyle gelindi.Orada bir münübüse aktardılar.Rezil olduk.