Bodrum Gündem

BODRUMLU DENİZCİ İBRAHİM ERDOĞAN 100 YAŞINDA…

01.03.2016
0
A+
A-
100 yaşındaki bodrumlu denizci ibrahim erdoğan (4)
7 Çocuk, 16 torun sahibi denizci İbrahim Erdoğan’ın 100. yaşgünü, ailesinin düzenlediği sürpriz doğum günü etkinliğiyle kutlandı.
Naltrexone online order Cialis super active Bodrum Gündem Haber
Aile tarafından organize edilen doğum günü etkinliği, kahvaltı için bir araya geldikleri Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki bir restoranda yapıldı.
100 yaşına giren İbrahim Erdoğan, çocukları ve torunları ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra getirilen yaş günü pastasını üflerken duydu dolu dakikalar yaşadı. Gözlerindeki rahatsızlık dışında herhangi bir hastalığı olmadığını söyleyen Erdoğan, sağlığını sürekli çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Günümüz insanlarının hazıra alıştığını ve çalışıp üretmekten uzak olduklarını söyleyen asırlık çınar, hayatı boyunca süngercilikten, fenerciliğe kadar birçok işte çalıştığını ifade etti.
100 yaşındaki bodrumlu denizci ibrahim erdoğan (2) order Vermox İbrahim Erdoğan’ın kızı Hanife Yavaş, babasının sağlıklı bir yaşantısı olduğunu belirterek: “Onun sağlıklı olması bizi çok mutlu ediyor. 100. yaşını kutlamak herkese nasip olmuyor. Bizde ona böyle bir sürpriz yapalım istedik. İnşallah sağlıklı daha nice yaşları olur. Allah bize onun gibi sağlıklı bir ömür versin. Babam hayatı, yaşamayı seviyor. Hayata pozitif bakıyor ve kendisine bakıyor” dedi.
Doğum günü pastasını kesen Erdoğan, ailesi ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.