Bodrum Gündem

ÇOCUK İSTİSMARLARI ve İHMALİ FARKINDALIK PANELİ…

ÇOCUK İSTİSMARLARI ve İHMALİ FARKINDALIK PANELİ…
01.03.2016
0
A+
A-
Karia Rotary Kulubu ziyaret (4)

purchase Viagra

30 Nisanda “Çocuk İstismarlarını Önleme ve Çocuğun Cinsel Ticari Sömürüsü ile Mücadele ve Farkındalık” konulu bir panel düzenlemeye hazırlanan Bodrum Karia Rotary Kulübü Yönetimi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek düzenlenecek etkinlik ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Bodrum Gündem Haber
Ziyarete Bodrum Karia Rotary Kulübü 2015–2016 Dönem Başkanı Mustafa Öztabak ile Bodrum Karia Rotary Kulübü Gelecek Dönem Başkanı Afet Aksu, Geçmiş Dönem Başkanları Hülya Kocadon, İlknur Özer, Kulüp Saymanı Erhan Atan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yelda Çelebi Akşit ve Okan Özsoy katıldı.
Karia Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Öztabak, “30 Nisan’da ‘Çocuk İstismarları ve İhmali Farkındalık Paneli’ düzenleyeceğiz. Bodrum Belediye Başkanı olarak sizin her zaman yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.
Karia Rotary Kulubu ziyaret (1)Karia Rotary geçmiş dönem başkanlarından Psikolog İlknur Özer’de proje ile ilgili bilgiler vererek, purchase Furosemide “Çocuk istismarını önlemek için bunun çözümünü de özellikle işin uzmanlarına; psikologlara, psikiyatristlere, doktorlara sorduğumuzda diyorlar ki: ‘bize geldiğinde zaten vaka oluşmuş durumda. Ve biz bu vakalarla ilgileniyoruz. Bunun çözümünde ise özellikle yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları önemli bir ayağını oluşturuyorlar’ biz de düzenlemiş olduğumuz panel ile farkındalık yaratarak, bu istismarların önüne geçmeyi, önlem almayı hedefliyoruz” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise kanayan bir yara olan ve toplumun bu konuda farkındalığının artırılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen bu panele, Bodrum Belediyesi olarak ellerinden gelen tüm desteği sunacaklarını ifade ederek Karia Rotary Kulübü’ne çalışmalarında başarılar diledi.
Anne babalar, sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmenlere yönelik olarak hazırlanan panelin, 30 Nisan’da Bodrum’da düzenlenmesi planlanıyor.

methotrexate online

Karia Rotary Kulubu ziyaret (2)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.