Bodrum Gündem

YAT İMALAT SEKTÖRÜNÜN GEÇMİŞİ ve BUGÜNÜ…

YAT İMALAT SEKTÖRÜNÜN GEÇMİŞİ ve BUGÜNÜ…
02.03.2016
0
A+
A-

order Topamax
order methotrexate

purchase Fluconazole Bodrum’un en önemli sektörlerinden birisi olan Bodrum Yat İmalat Sektörünün geçmişi ve bu günü Fatih Bozoğlu ile Kent’in Gündemi’nde konuşuldu. Programa konuk olan Genç iş insanı Orhan Dinç oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz ay İstanbul’da yapılan Boat Show’a iki lüks tekne ile katılan Roda Yatçılık sahibi Orhan Dinç Yat İmalat Sektörünün geçmişi ve sorunları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu programda sektörün geçmişe göre çok zor durumda olduğuna dikkat çekti.

BODTO Yönetim Kurulu üyesi de olan genç iş insanı Dinç çok ilginç ve dikkat çeken şu değerlendirmeyi yaptı; “Yabancı müşterilerimiz tersanelerimize geliyor. Sanki belgesel çeker gibi fotoğraflıyorlar, video çekiyorlar. Bu kadar ilgi çeken ve hayranlıkla izledikleri, imalat sırasında yüzlerce sorular soruyorlar. Hayret ediyorlar. Ama imajımızda, şeklimizde sıkıntılar var. Bu milyon dolarlık tekneler burada mı yapılıyor? Burada nasıl yapıyorsunuz bu tekneleri diyorlar. İçmelerin içeriye girişinden itibaren, çeki düzen vermemiz gerekiyor kendimize.”

Dinç diğer önemli bir sorunun da denizde bağlama yerlerinin olmayışı olduğunu da ifade ederken, BODTO’nun sektörün gelişimi için çok destek verdiğini de söyledi. Bu sene fuar standının GEKA tarafından organize edildiğinin bilgisini veren Dinç fuarda BODTO dışında hiçbir meslek kuruluşunun bulmadığını da sözlerine ekledi.

BODTO ve STK’lar dışında siyaset ile ilgilendiğini ve görev aldığını söyleyen Orhan Dinç, AK Parti Yönetim Kurulunda görev yaptığını kaydetti. Orhan Dinç Bodrum yararına bir şeyler yapabilmek adına, tartışmalardan ve polemiklerden uzak durmak gerektiğini bu nedenle son üç dönem İlçe Başkanlığı yapan Yılmaz Algül, Akif Demiröz ve Çiğdem Demiralp ile birlikte çalışan tek yönetim kurulu üyesi olduğunu vurguladı.

Orhan Dinç programın sonunda şimdilik siyasi bir hedefinin olmadığını, ancak önümüzdeki yıllarda siyasi bir hedef koyabileceğini sözlerine ekledi.

Bodrum Yat İmalat Sektörü temsilcisi Genç İş İnsanı Orhan Dinç’in konuk olduğu Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündeminin tekrarlarını 2 Mart Çarşamba günü 12:30’da, 3 Mart Perşembe günü 12:30’da, 5 Mart Cumartesi günü 12:30’da ve 6 Mart Pazar günü de 20:30’da Kent TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bu programı Kent Tv’de yayınlanan diğer programlar ile birlikte internet üzerinden http://kenttv.web.tv/ linkinden de izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.