Bodrum Gündem

HEREDOT KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ MECLİS TOPLANTISI İLE HİZMETE GİRDİ…

04.03.2016
0
A+
A-

bodrum belediyesi mart ayı meclis toplantısı (11)

12 gündem maddesinin görüşüldüğü Bodrum Belediye Meclisinin 2016 yılı Mart ayı olağan toplantısı Konacık mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Proscar order buy retin-a isotretinoin online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Daha önceden 9 madde ile toplanması beklenen Bodrum Belediye Meclisinin 2016 yılı Mart ayı olağan toplantısında ikisi CHP grubundan, birisi de MHP grubundan olmak üzere önerge verildi. Önergeler oy birliği ile kabul edildi.

Bodrum Belediye Meclisinin 2016 yılı Mart ayı olağan toplantısı Konacık mahallesinde bulunan ve yapımı tamamlanan Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Oldukça görkemli bir görünüme sahip olan solon ilk defa kullanıma açılmış oldu. Mehmet Kocadon toplantı başlamadan önce bütün meclis üyelerine Bodrum Belediyesi logolu altın rozet armağan etti. Kocadon dileyenlerin takabileceği gibi dileyenlerinde saklayabileceğini ifade ederek şunları söyledi; “Bodrum Belediyemizin amblemi olan birer rozet yaptırdım. Bunları da meclis üyelerime takdim ettim. Özellikle ricam Bodrum dışına çıkarken takarsanız beni de çok mutlu edersiniz.”

12 Gündem maddesinin görüşüldüğü Mart ayı Meclis Toplantısına CHP grubundan Abdülmecit Poyraz, Güneri Günaydın Mehmet Durmaz, Funda Akçalı, MHP Grubundan da Hülya Aşkın ile Remzi Güngör mazeretleri nedeni ile katılamazken, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ile yönetim kurulu üyeleri ve 50 civarında vatandaş katıldı.

Başkan Kocadon Mehmet Tosun’a özellikle hoş geldin dedikten sonra, “Mehmet Kardeşimin başladığı projeyi biz bitirdik, Bodrum’a hayırlı olsun” dedi.

Belediye mülklerinin satışları ile ilgili maddelere her zaman olduğu gibi MHP grubu ret oyu verirken, diğer gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

MHP’nin verdiği önergede; Turgutreis isminin küçük bir mahalleye verilmesinin doğru olmadığını, bu nedenle Turgutreis’te bulunan mahallelerin önüne Turgutreis isminin gelmesi için meclis kararı alınması istendi. Konu ile ilgili Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Kaya böyle bir kararın meclisten alınmasının mümkün olmadığını ifade etmesi üzerine, Başkan Kocadon komisyona havale edilerek bir yöntem bulunmasının daha doğru olacağını söyledi. Bunun üzerine gündem maddesi oy birliği ile komisyona havale edildi.

Toplantının ardından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Ve Sanat Merkezi fuayesinde kokteyl yapıldı. Kokteyle katılan MHP Bodrum ilçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte fotoğraf çektirdi. Başkanlar bir süre sohbet ettiler.

Toplantının sonunda Gündoğan’da yapılmaya başlanan bir inşaat ile ilgii şikayetlerinin olduğunu dile getiren bir grup Başkan Kocadon’a denize dolgu yapıldığı ve arazinin dinamitlenerek düzlendiğini fotoğraflar ile gösterdi. Başkan Kocadon oraya imar yolları yapıldığını söyledi. Başkan Kocadon “Adamlar inşaat yapacaklar oraya. İmarlı bir arazi.” şeklinde yanıt verdi. Başkan Kocadon söz konusu şikayetler ile ilgili yetkili birime talimat vererek gerekli araştırmayı yapmasını söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.