Bodrum Gündem

ÇIRKAN MAHALLESİ YAŞAYANLARI İSYAN EDİYOR…

05.03.2016
0
A+
A-
çırkan-mahalle-halkı-isyan-ediyor
Konacık Mahallesine bağlı olan ancak Pazar günü yapılacak seçimlerle mahalle statüsüne geçecek olan Çırkan’da yaşayan insanlar yıllardır çözülemeyen kanalizasyon sorunundan dert yakındı. Order Furosemide

buy doxycycline online

Bodrum Gündem Haber
Çırkan Mahallesi yaşayanlarından gelen ihbarlar doğrultusunda bölgeye giden habercilerimiz, mahalle sakinlerinin altyapı sorununu görüntüledi. Bölgede yerleşim yerlerinin kurulmaya başlandığı günden bugüne yapılan müracaatların bir türlü sonuçlanmadığını ve özellikle yaz aylarında akan pis suların sokaklara taştığını ifade eden Çırkanlılar yetkililerden sorunlarına biran önce çözüm bekliyor.
MUSKİ MASRAFI ÇOK DEDİ…
15 yıldır Çırkan’da yaşadığını söyleyen Erol Alkan adlı vatandaş yaşadıkları mağduriyeti şu sözlerle anlattı: “Ben buraya ilk yerleştiğimde bu kadar ev yoktu ama şimdi yerleşim çoğaldı. Bu sebeple kanalizasyon sorunu çoğaldı. Kanalizasyon sorunu demek, koku, pislik, çevre kirliliği meydanda demek. Biz bu konuda başvurular yaptık ama değerlendirmiyorlar. Geldiler baktılar MUSKİ’den neymiş, masrafı çokmuş. Jandarmanın yanındaki binalar bağlı, Kalekonut binaları bağlı ama bizim burası bağlı değil. Burası Bodrum, afedersiniz ama Milasın bir köyünden konuşmuyoruz”
çırkan-mahalle-halkı-isyan-ediyor-3 generic Premarin KOKU VE SİNEKLER BİZİ ÖLDÜRÜYOR…
Her yere dilekçelerle başvurduklarını ancak bir çözüme ulaşamadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Şükran Semerci ise; “Herkesin kanalizasyonu ya akıyor ve kimse ilgilenmiyor. Her şey meydana akıyor, yollardan akıyor. Yazın koku sinek bizi bıktırmış duruma” dedi.
Bölgede ciddi bir altyapı sıkıntısı olduğunu ifade eden Pervin Başaran ise bütün bölgenin aynı sorundan muzdarip olduğunu belirterek; “Köyün tümü böyle. Pedesa Villalarının kanalizasyonu dereye akıyor. Arıtması var diyorlar ama kokudan sinekten durulmuyor. İlaçlama için arıyoruz kimse gelmiyor. Bölgenin tümünün kanalizasyonu yok. Özellikle yazın çok sıkıntı çekiyoruz” şeklinde konuşarak isyanını dile getirdi.
Çırkan mahallesindeki bazı müstakil evlerin bahçelerinde üzeri derme çatma bir şekilde kapatılmış fosseptik çukurları ise durumun vahametini gözler önüne seriyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.