Bodrum Gündem

ÇOCUKLAR ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ…

06.03.2016
0
A+
A-

mandrake kemal bodrumda (14)

Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kalan ’in Bodrum’da gerçekleştirdiği gösteriye çocuklar kadar, büyüklerde yoğun ilgi gösterdi.

purchase Lithium Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Mandrake Kemal lakaplı ilizyonist Bodrumlu çocuklar ve velileri için gerçekleştirdiği gösteri beğeni ile izlendi. OASİS Nurol Kültür Merkezi koltuklarının tamamen dolması üzerine bir çok kişi gösteriyi merdivenlere oturarak izlemek zorunda kaldı.

Mandrake Kemal bir televizyon kanalında yayımlanan “Yetenek Sizsiniz” adlı yarışma programında yarı finale kadar gelmişti.

Gösterisinin başında çocuklara ve özellikle kadınlara oldukça önemli mesajlar veren Mandrake Kemal şunları söyledi; Topamax 100 mg “Sevgili arkadaşlar güzel bir gösteri hazırladık. Yaklaşık bir saat 10 dakika sürecek. Gösteri iki bölümden oluşuyor. Birinci bölümde çocukları ilgilendiren gösteriler. İkinci bölüm ise büyükleri ilgilendiren gösterilerimiz var. Gösteriye başlamadan önce ufak bir konuyu aktarmak istiyorum. Benim yaptığım işin sihirle, büyüyle, falla bir alakası yok. Dünyada zaten sihir diye bir şey yok. Sihir olmayınca diyeceksiniz ki sen necisin? Ben sihirbaz değilim, ben ilizyonistim. İlizyon demek kandırmak demek, göz aldanması demek. Ben sizi kandırmaya geldim. Açık açık söylüyorum. Eğer sizi kandırabilirsem güzel bir gösteri oluyor demektir. Yoksa öyle benim doğa üstü gücüm filan yok. Hele o medyum diye gezinenler var ki onların hiç yok.” buy misoprostol

Mandrake Kemal falcılara, medyumlara inanan kadınlara yönelik olarak şu uyarıyı yaptı; “On numara, şans topu gibi bir çok çekiliş var. Bunlardan bir tanesini bilir köşeyi döner. Niye fal bakıyor ki? O yüzden bilhassa bayanlardan rica ediyorum. Kahve falı, bakla falı, Tarot falı gibi şeylere kendiniz kaptırmayın. Eğlence amaçlı yapıyorsanız tamam ama sakın kendinizi bunlara kaptırmayın.”

Bu konuşmasının ardından gösterisine başlayan Mandrake Kemal kimi zaman izleyenler arasından da çocukları çağırarak gösterisini interaktif bir şekilde sürdürdü.

Pazar gününü Mandrake Kemal’in gösterisini izleyerek geçiren çocuklar ile büyükleri keyifli bir zaman geçirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.