Bodrum Gündem

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL TURNUVA…

06.03.2016
0
A+
A-
bodrumda kadınlara özel golf turnuvası (5)
Bodrum Golf ve Tenis Kulübü ile bir otelin işbirliğiyle golf turnuvası düzenlendi. Bodrum Golf Kulübü’nde gerçekleşen turnuvaya 40 golfçü katılırken, eşleri ile turnuvaya katılan erkekler, kadına şiddeti protesto etmek için turnuva başında kadınlara kırmızı karanfil hediye ettiler.
order Indocin online Bodrum Gündem Haber Buy Ketorolac
Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde 4 yıldır düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvasında renkli görüntüler yaşandı. Turnuvaya İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum’dan 20’si kadın toplam 40 golfçü katıldı. Eşleriyle birlikte turnuvaya katılan golfçüler gün boyunca hünerlerini sergiledi.
bodrumda kadınlara özel golf turnuvası (1)ÇİÇEKLER İLE KARŞILANDILAR…
Turnuvaya İstanbul’dan katılan İstanbul Golf Kulübü üyesi İlke Durukan, atışını yaptıktan sonra; “Çok güzel ve özel bir günde kadınlar turnuvasında olmaktan dolayı son derce mutluyuz. Bodrum Golf Kulübüne bu turnuvayı hazırladıkları için çok teşekkür ederiz. Bu özel günde bizleri çiçeklerle karşılayıp bu güzel günü bize sundukları için teşekkür ediyoruz. Bütün kadınların dünya kadınar hgünü kutlu olsun” dedi.
bodrumda kadınlara özel golf turnuvası (4)KADINA ŞİDDETE HAYIR…
Bodrum Golf ve Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna, turnuvanın artık gelenekselleştiğini belirterek şöyle konuştu: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası’nı dördüncü kez yapıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana her yıl bu etkinliği düzenliyoruz. Hele bu yıl bunun önemini daha da iyi anladık. Geçtiğimiz günlerde, kadına şiddetin ne kadar hat safhaya çıktığını basının sayesinde duyuyoruz. Bu seneki turnuvamızda, kadına şiddete hayır diyerek yola çıktık. Bundan sonrada her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamaya devam edeceğiz” Valtrex buy online
Tuna, turnuvanın ana amacının kadınlara saygı olmakla birlikte, bir diğer amacının da Bodrum’da kışın bu tür etkinliklerin yapılabildiğini herkese göstermek istemeleri olduğunu söyledi.
Turnuva The Marmara Bodrum’da akşam saatlerinde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.