Bodrum Gündem

BİTEZ KADINLAR KIRAATHANESİNDE KADIN DİRENİŞİ KONUŞULDU…

BİTEZ KADINLAR KIRAATHANESİNDE KADIN DİRENİŞİ KONUŞULDU…
07.03.2016
0
A+
A-

cheap Robaxin order Combivent IMG_4329Nilgün Kösedağ’ın işletmeciliğini yaptığı Bitez Kadınlar Kıraathanesinde Bitezli kadınlar bir araya gelerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Her ayın ilk Pazartesi günü Bitez mahallesinde açılan Kadınlar Kıraathanesine destek vermek ve sahip çıkmak isteyen kadınlar; bu sabahki kahvelerini kadın direnişini başlatan isimlerle bir araya gelerek içtiler.

Bitez Kadınlar Kıraathanesinde bir araya gelen gurup; kadın direnişinin öncü isimlerinden Şirin Tekeli, ünlü piyanist Fazıl Say’ın annesi Gürgün Say ve CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Bedriye Gürkan purchase Prozac ’la kadın ve direniş üzerine bir söyleşi gerçekleştirdiler. Nuran Yüksel, yapılan organizasyonla ilgili şunları söyledi “Bu hafta özel bir hafta, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Bendim de daha önceki çalışmalarımla ilgili bu kadar kadını bir arada bulunca kadın haklarından yana hareket etmek ve kadınsız toplum, yarınsız toplumdur deyişi ile buğu özel ve anlamlı kılmak istedik. Kahvemize yakın köyümüzde oturan kadın hareketine öncülük etmiş kadınlarımız var. Bir tanesi de Şirin tekeli. Üstat sanatçımız fazıl Say’ın annesi Gürgün Say ve değerli dostumuz Bedriye Gürkan. Onlarla bir arada olmak, teşekkür etmek ve vefamızı, saygımızı ve sevgimizi göstermek, bir arada olmak, dayanışmak adına bugün sabah kahvelerimizi içiyoruz. “

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.