Bodrum Gündem

BODRUM BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

07.03.2016
0
A+
A-

toplu iş (2)

Belediye-İş Sendikası ile Bodrum Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, sözleşmenin aşağı yukarı herkesi memnun ettiğini söyledi…

Bodrum Gündem Haber

Belediye Binası önünde, 512 işçiyi kapsayan ve üç yıl geçerli olmak üzere imzalanan sözleşme için taraflar memnuniyetlerini dile getirirken, imza töreninde konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon işçilere yönelik olarak asıl kahramanların çalışanlar olduğunu ve esas takdiri çalışanların hak ettiğini ifade ederek; “Birlik ve beraberlik içinde hareket etmekten güç doğuyor. Önemli olan arkadaşlar, birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin en gözde ve en çok dikkat çeken yarımadası olan Bodrum’da beraber hizmet etmek.” dedi.

Bodrum Belediyesi önünde gerçekleşen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Erol, Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek, Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Av. Turgay Kaya ile Bodrum Belediyesi çalışanları katıldı.

TARAFLAR SÖZLEŞMEDEN MEMNUN… order Fluconazole

512 işçiyi kapsayan ve üç yıllık olarak gerçekleştirilen sözleşmenin imza töreninde konuşan Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, imzalanan sözleşmenin herkes için hayırlı olması dileyerek, “Sözleşme sürecinde iyi bir yol kat ettiğimizi, herkesin aşağı yukarı eşit bir maaşa eriştiğini söyleyebilirim.” dedi.

Belediye-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Erol ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;  “Bodrum’daki bu çalışma hayatının kıymetini bilmek durumundayız. Ben sizlerin şahsında Sayın Belediye Başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bize bu ekonomik ve demokratik haklarda gösterdiği saygıdan dolayı, Başkanımızla her zaman, hep beraber yürümeye hazırız. Bize de düşen görev budur.”

Belediye-İş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un emekçi dostu olduğu vurgusunu yaparak;  “Bugünü anlamlı kılan şey, “emek en yüce değerdir” gerçeğinin sözde kalmaması ve pratiğe dönüştürülmesidir. Bugün ile beraber, ben emekçi dostu Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a ve ekibine şükranlarımı sunuyorum huzurlarınızda.” Cialis online şeklinde konuştu.

ASIL TAKDİRİ İŞÇİLER HAK EDİYOR…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da “Perdenin arkasında olan kahramanlar sizlersiniz, alkışı ve takdiri alan benim.” Diyerek aslında teşekkürü ve taktiri çalışanların hakkettiğine vurgu yaptı. Sözleşme yapılırken zaman zaman tıkanıkların olduğunu kaydeden Başkan Kocadon sözlerini şöyle tamamladı; Order Clonidine Online “Ben sadece ortak bir noktada arkadaşlarımı buluşturdum. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu güzel sözleşmeyi sizlere annemin ak sütü kadar helal ediyorum. Bu toplu iş sözleşmesinin hepinize hayırlı olmasını diliyorum.”

İmza töreninin ardından da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle kadın personele kırmızı gül dağıtıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.