Bodrum Gündem

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ SÜNGERCİLİĞİ ÖĞRENDİ…

bahçeşehir anaokulu öğrencileri deniz müzesi (5) Strattera without prescription

Bodrum Bahçeşehir Okulları Anaokulu 4 ve 5 yaş öğrencileri Deniz Müzesi’ni ziyaret etti. 4 Yaş öğrencileri okulda işledikleri taşıtlar temasını, 5 yaş öğrencileri ise meslekler temasını pekiştirmek amacıyla Bodrum Deniz Müzesi’ne bir gezi düzenledi.

Bodrum Gündem Haber

Minik öğrenciler, müzede bulunan maket gemileri, deniz kabuklarını yakından inceleyerek süngercilik, balıkçılık, denizcilik ile ilgili gözlemler yaptı ve çeşitli bilgiler aldı.

Aynı zamanda çocuklar için ilginç olan bu geziyi daha eğlenceli hale getirmek için öğretmenler, önceden hazırladıkları bir oyunu da müze içerisinde öğrencilere oynattılar. Müzede bulunan farklı nesnelerin fotoğraflarını dağıtan öğretmenler, müzeyi gezerken minik öğrencilerden bu nesneleri bulmalarını istediler.

bahçeşehir anaokulu öğrencileri deniz müzesi (1) buy isotretinoin online Gezi sonrasında Bahçeşehir Anaokulu Koordinatörü Selay Özgül, Viagra prices “Öğrencilerimiz sınıf içinde yaptıkları (dil, drama, bilim, mutfak ve oyun etkinlikleri yardımıyla meslekler ve taşıtlar ile ilgili bilgiler edindiler. Okul dışında da öğrendiklerini farklı ortamlarda gözlem ve incelemeler yaparak pekiştirmeleri ve somutlaştırmalarını amaçladığımız bu gezimizde, öğrencilerimiz müzede bulunan farklı objelerin fotoğraflarını gezi öncesinde boyunlarına asarak, müzeyi gezerken tüm objelere daha dikkatli bakarak gezinin daha da kaliteli, eğlenceli ve akıllarında kalıcı olmasını sağladık. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.