Bodrum Gündem

KAÇAK BİNALAR POLİS EŞLİĞİNDE YIKILDI…

bodrumda kaçak binalar polis eşliğinde yıkıldı (4)
Bodrum’da uzun yıllardan sonra bir ilk yaşanıyor; Belediye ekipleri inşaat ruhsatına aykırı kaçak eklentileri nedeniyle alınan yıkım kararı tebliğ edilen ancak sahipleri tarafından verilen süre içerisinde yıkılmayan bölümleri yıktı.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Yokuşbaşı Mevkiinde yapımı devam eden ve neredeyse tamamlanmak üzere olan, bir turizm şirketine ait binalarda yıkım işlemi gerçekleştirildi. Yokuşbaşı Mevkiinde yapımı yaklaşık 3 yıldan bu yana devam eden ve inşaatında artık sona yaklaşılan işyerleri hakkında Belediye Encümeni, imar fazlalıkları bulunduğu gerekçesiyle yıkım kararı aldı.
bodrumda kaçak binalar polis eşliğinde yıkıldı (2)YIKIM POLİS EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ… Order Retin-A
Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yıkım Koordinasyon Birimi tarafından sabah saatlerinde başlayan yıkım işlemi, bir işmakinesi ve çok sayıda işçi ile başlatıldı. Polis nezaretinde başlatılan çalışmalarda, 5 binanın ön bölümüne sonradan eklenen sundurma şeklindeki yapılarda yıkım işlemi başlatıldı.
Aldığımız bilgilere göre, Encümen kararının ardından söz konusu firma yetkililerine, malzemelerini almaları ve kendi yıkımlarını kendilerinin yapması için süre tanındığı, ancak verilen süre içerisinde mal sahiplerince herhangi bir çalışma yapılmadığının tespiti üzerine belediye ekiplerinin harekete geçtiği öğrenildi.
Retin-A without prescription buy Propranolol online bodrumda kaçak binalar polis eşliğinde yıkıldı (7)YIKIM BEKLEYEN 7 BİN DOSYA OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR…
Yıkım işlemlerini yakından takip eden firma çalışanlarından Kenan Kopan, yıkılan yerlerin Bodrum’daki kaçak birçok binadan daha iyi durumda olduğunu, çok daha kötü durumdaki otel ve binaların öncelikle yıkılması gerektiğini söyledi. İmara uygun olması için, yıkımı gerçekleşen yerleri çok para harcayarak geri çektiklerini ifade eden Kopan, “Yetkililerden, Bodrum’da yıkımı bekleyen 7 bin dosya olduğunu öğrendim. Neden buradan başladıklarını anlamadım. Yıkılmayı bekleyen o kadar kötü durumda olan binalar var. Bu işin takipçisi olacağız. Gerekli yerlere müracaat ve şikayetlerimizi yapacağız” dedi.
bodrumda kaçak binalar polis eşliğinde yıkıldı (6)YIKIM KARARI OLAN BİNALAR NE OLACAK?
Bodrum Yarımadası genelinde kaçak ve ruhsatsız eklentiler nedeniyle binlerce bina hakkında yıkım kararları alındığı biliniyor. Ancak alınan bu kararlar vatandaşa tebliğ edildikten sonra herhangi bir işlem yapılmıyor, belediyeler de kendilerinin yapması gereken yıkım işleri ile ilgili açılan ihalelere kimsenin girmediği savunmasıyla kaçakların fiili olarak kullanılmasına göz yumuyordu. Uzun yıllardan beri Bodrum Yarımadasında yıkım kararı alınmış ancak uygulanmamış binlerce dosyanın var olduğu bilinirken, yapılan bu son işlemle birlikte yıkım kararı olan diğer kaçaklara da aynı işlemin uygulanıp uygulanmayacağı merakla bekleniyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.