Bodrum Gündem

FOTOĞRAFLAR ile BODRUM KADINLARINA YOĞUN İLGİ…

FOTOĞRAFLAR ile BODRUM KADINLARINA YOĞUN İLGİ…

buy Accutane online

Bodrum’da gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Geçmişten Günümüze Bodrumlu Kadınlar Fotoğraf Sergisi” büyük ilgi gördü.
Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi ve Kent Konseyi Anılarla Bodrum Sözlü Tarih Çalışma Grubu tarafından organize edilen serginin açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi CHP’li bazı meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
OASİS Alışveriş Merkezi Sümbül Sokak sergi alanında düzenlenen kokteyl ile açılışı gerçekleştirilen sergide, birçoğu hayatını kaybetmiş Bodrumlu kadınların fotoğrafları sergilendi.
bodrumlu-kadınlar-fotoğraf-sergisi150’ye yakın fotoğrafın yer aldığı serginin 15 gün boyunca açık kalacağını belirten Bodrum Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Nuran Yüksel, yaptığı açıklamada; “Gönüllü çalışma grubu olarak, Bodrum’u Bodrum yapan, barış içerisinde sevgi dolu kalmasını sağlayan analarımıza, kadınlarımıza bir vefa örneği sergilemek istedik. Bu fotoğraflar, oluşturulacak olan Kent Arşiv Müzesi için bilgi belge anlamını taşıyor. Kadınsız bir toplum yarınsız bir toplumdur” dedi.
Nuran Yüksel, oluşturulması beklene Kent Arşiv Müzesi için bugüne kadar 20 bini aşkın fotoğraf topladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.