Bodrum Gündem

BODRUMLULARIN SESİNDEN İSTİKLAL MARŞIMIZ…

12.03.2016
0
A+
A-
İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümü nedeniyle Bodrum’da bir okul tarafından düzenlenen projede, İstiklal Marşının 9 kıt’asını vatandaşlar 10. kıt’asını ise öğrenciler okudu.
Buy Natrexone Bodrum Gündem Haber buy methotrexate online
Konacık Cahit Özvezneci Ortaokulu tarafından hazırlanan “Halkımız İstiklal Marşını Okuyor” projesinde, çeşitli meslek gruplarından insanlara ve öğrencilere İstiklal Marşımız okutuldu. İlk kıt’anın bir anaokulu öğrenicisi tarafından okunmasının ardından Bodrumlu Gaziler kamera karşısına geçerek 2. kıt’ayı seslendirdi. Bodrum’da bulunan pazarcısı, kırtasiyecisi, tezgahtarı, fırıncısı, iş kadını, eczacısı, telefoncusu farklı zamanlarda iş yerlerinde ziyaret edilerek İstiklal Marşının geri kalan kıt’alarını okudular.
bodrumlular-istiklal-marşını-okudu-bodrum-gundemİstiklal Marşının 10. Ve son kıtası ise projeyi gerçekleştiren okulun öğrencileri tarafından okundu. Okul bahçesinde ay yıldız figürü oluşturan çocuklar ellerinde bayraklarla hep bir ağızdan son kıt’ayı seslendirdiler.
Vatandaşların sesini yansıtmak amacıyla projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Okul Müdürü Ahmet Karaboğa şunları söyledi: “Okullarımızda hep okuyoruz İstiklal Marşımızı birde halkımızın sesini yansıtalım dedik. Minik öğrencimiz, gazimiz, esnafımız, pazarcımızın sesini yansıttık. Biz çekimleri yaparken herkes okumak için yarıştı bu yüzden teşekkür ediyorum”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.