Bodrum Gündem

BODRUM AVUSTURYA GÜNLERİ BAŞLADI…

Natrexon price Herodot Kultur Merkezi Snow Owl (4)

Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi (HKM)’nde düzenlenen ilk konserde, “Bodrum’da Avusturya Günleri” etkinliği kapsamında Bodrum’a gelen dünyaca ünlü Latin Caz ustası Snow Owl sahne aldı.

get Naltrexone purchase Sildenafil Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve Avusturya Kültür Ofisi’nin işbirliğinde 12-14-20 Mart 2016 tarihlerinde organize edilen “Bodrum’da Avusturya Günleri” etkinliğinin ilk konseri, sanatseverlerden ilgi gördü. 12 Mart Cumartesi akşamı Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser etkinliği, kültür merkezinin ilk konser etkinliği olması dolayısıyla da önemle kayıtlara geçti. Konseri Avusturya İstanbul Başkonsolosu Christine Wendl olmak üzere çok sayıda sanatsever izledi.

Ünlü caz sanatçısı, sahne adıyla “Snow Owl” olarak da bilinen Juan Garcia Herreros, konser öncesi yaptığı açıklamada Bodrum’u ve Türkiye’yi çok sevdiğini, kendisinde Bodrum’un çok ayrı ve özel bir yeri olduğunu ifade etti. Owl ayrıca düzenlenen bu konser projesinin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Snow Owl’ın dışında sahne alan Türk, Bulgar ve Kolombiyalı müzisyenler, farklı etnik tondaki müzikleriyle izleyenleri mest etti. Ritimlerin farklı renklerini bir araya getiren müzisyenler, gece boyunca dinleyenlere tadına doyulmayan bir müzik ziyafeti yaşattı.

Bodrum Belediyesi HKM’nin ev sahipliğini yaptığı “Bodrum’da Avusturya Günleri” etkinliği, 14 Mart’ta Ludus Nsemble, 20 Mart’ta ise Duo Fruhstuck’ın konserleriyle devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.