Bodrum Gündem

MECLİS ÜYESİ NACİYE TANRIKULU İLE FUAT FİLİZ EVLENDİ…

naciye-tanrıkulu-fuat-filiz-evlendi-12-mart-2016-bodrum-gundem-(111)

Bodrum Belediye Meclis üyesi Naciye Tanrıkulu ile CHP Muğla Gençlik Örgütü eski İl yöneticilerinden Fuat Filiz evlendi. CHP’nin emektarlarından Muzaffer Tanrıkulu’nun mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu… Purchase Retin-A

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem order Aciclovir

Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi emektarlarından Muzaffer Tanrıkulu’nun kızı, Bodrum Belediye Meclis üyesi Naciye Tanrıkulu ile CHP Muğla Gençlik Örgütü geçmiş dönem yöneticisi Fuat Filiz Bodrum Delfi Arena’da yapılan düğün ile dünya evine girdiler.

Nikahı kıyan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon önce Tanrıkulu’na “Benim arkamda dim dik duran, gerektiğinde kalkan olan meclis üyem, Naciye kardeşim, aynı şekilde Fuat kardeşimin de arkasında dim dik durmaya ve gerektiğinde kalkan olmaya evet diyor musun? buy brand Cialis online şeklinde sordu. Evet yanıtını aldıktan sonra Başkan Kocadon damat Fuat Filiz’e dönerek evlenmek isteğini şahitler huzurunda söylemesini istedi. Ondan da evet yanıtını aldıktan sonra genç çiftin nikahını kıyarak eş ilan etti.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Muğla Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Bodrum Gençlik Örgütü Başkanı Salih Yanık ile CHP’nin bütün meclis üyeleri tam kadro yer alırken, geçmiş dönem CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, CHP Muğla geçmiş Dönem Başkanı Süleyman Uslu, CHP Muğla Gençlik Kolları geçmiş dönem Başkanı Mahir Akgül, CHP Bodrum geçmiş dönem ilçe başkanları Dr.Kerim Cangır, İbrahim Turan, Sedat Keten, Durmuş Ali Öztürk ve davetliler gece boyunca, repertuarı ile dikkat çeken ve çok beğenilen Can-Ay’ın şarkıları ile eğlendiler.

Düğünde yerel türküler Kerimoğlu ve Çökertme eşliğinde Başkanlar Kocadon, Seymen ve meclis üyelerinin tamamının hep birlikte oynaması renkli görüntülere sahne oldu.

Davetliler geç saatlere kadar süren düğünde bol bol eğlendiler.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak genç çift Naciye Tanrıkulu ve Fuat Filiz’e mutlu bir yaşam dileriz…

Yorumlar

  1. Evrim İnan dedi ki:

    Neden kadın “kalkan” oluyor? Arka planda konumlandırılıyor? Haydi başkanlık hireyarşisi dolayısıyla meclis üyesi olarak kalkan oldu.. kaldı ki ekip çalışmasında hireyarşi de olmamalı ya, neyse.. oralara gelemedik, çok açık ve net..

    Evlilik birliğinde neden yanyana değil yine gölge yine kalkan görevi? Had bildirmekten başka bir mesaj içermiyor maalesef nikahta sarf edilen sözler… Eş ol ve kalkan ol, gölgede kal, destekle.. haddini bil… demek oluyor, ne yazıkki..

    Orada: “Hayır” deyip, “kalkan olmayacağım. İkimiz de yanyana yürüyeceğiz!” diyebilseydi keşke…
    Neden hem özelde hem iş alanında kadın kalkan oluyor da yanyana ya da birinci sırada yer almıyor?! Modern bakış açılı olduğunu ileri süren Belediye Başkanı sınıfta kaldı… Toplumsal cinsiyet rolleri konusunda yönetim de dahil bilgilendirilmeli! Acilinden…!

    Mutluluklar dilerim Naciyeciğim.. Eşinle beraberliğiniz süresince eşit olmanızı, huzurlu ve mutlu olmanızı dilerim.
    Sevgiler.