Bodrum Gündem

SEYMEN’DEN ANKARA SALDIRISI AÇIKLAMASI

SEYMEN’DEN ANKARA SALDIRISI AÇIKLAMASI
14.03.2016
0
A+
A-

purchase Lamisil buy metoclopramide recai seymen order Prozac online Önceki akşam Ankara’nın merkezinde gerçekleştirilen, 37 kişinin hayatını kaybettiği ve 125 kişinin yaralandığı terör saldırısı nedeniyle, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen sert bir dille hükumeti eleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

CHP İlçe Başkanı Seymen Kent Haber’e yaptığı açıklamada, Başbakan ve İçişleri Bakanı hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek şunları söyledi: “Öncelikle çok üzgünüz, ülkemizin başı sağ olsun. Ölenleri rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Dün meydana gelen saldırı, Ankara’nın göbeğinde olan üçüncü saldırı. Ülkenin başkenti artık naıl bir hale geldiyse çok vahim bir durumdayız. Bu dönemde birlikte olmamızın önemi çok büyük. Amerika, 2 gün önce bu istihbaratı paylaşıyor ama bizim istihbaratımız geride kalıyor. Bu anlamda, ülke kaos ortamına çevrildi. Hakikaten zor günlerden geçiyoruz. Hükumetin aklını başına alması lazım. Başbakanın ve İçişleri Bakanının bu sorumluluklarından dolayı istifa etmelerini bekliyorum. Yakında onlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Terörü bu noktaya kadar getiren, geçmiş uygulamalar ve dış politikanın getirdiği durumdur. Biz, Ortadoğu bataklığına saplandık artık. Hükumetin son dönemde yaptığı uygulamalar yüzünden maalesef ülkenin merkezinde bombalar patlıyor. En kısa zamanda faillerinin bulunmasını ve bu tür olayların önlenmesini sitiyoruz. Hükumetinde, komşularla sıfır sorun politikasından acilen dönüş yapmasını istiyoruz. Eğer bu politika devam ederse Türkiye’nin daha büyük olaylara gebe olacağını düşünüyoruz” dedi.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Seymen, 7 Haziran seçimlerinde ya kaos ya bakanlık diyerek ülkenin başına gelenlerin bugün kaosun içinde bulunduğunu söyledi.

Yaşanan pattlamalardan dolayı insanların tedirgin olduğu ifade eden Recai Seymen, “hepimizin büyük kentlerde çoluğu çocuğu akrabaları var. Kalabalık ortamlarda bulunmaktan dolayı tedirgin oluyoruz hepimiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.