Bodrum Gündem

YENİ MUHTARLARDAN KOCADON’A ZİYARET

YENİ MUHTARLARDAN KOCADON’A ZİYARET
14.03.2016
0
A+
A-

YENİ MUHTARLAR KOCADON ZİYARETİ buy prozac Bodrum’un yeni mahallelerinin ilk muhtarları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

buying Viagra Bodrum Gündem Haber order diflucan

Bodrum Belediye Meclisi’nin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı karar Kaymakamlık makamınca da onaylanmış,  Bodrum ilçe genelindeki 11 yeni mahalle için 6 Mart 2016 tarihinde İlçe Seçim Kurulunun da izniyle muhtarlık seçimleri yapılmıştı. Seçimin ardından göreve gelen Bahçelievler Muhtarı Ali Karabağlı, Karabağ Muhtarı Ali Saygı, Akçaalan Muhtarı Cumhur Bayırlı, Farilya Muhtarı Akın Yılankaya, Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut, Dirmil Muhtarı Olcay Topçu, Geriş Muhtarı Hayrullah Kayacan, Çırkan Muhtarı Coşkun Ünlü, Karaova Muhtarı Mehmet Karan ve Gölbaşı Muhtarı Celal Feslikan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile Bodrum Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya da muhtarlara ziyaretlerinde eşlik etti.

Muhtarları tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kocadon, gerek belediye başkanının, gerek meclis üyesi ve muhtarların bu görevlere halkın onayıyla geldiklerini ifade ederek, “Dolasıyla tüm çalışmalarımız, halkımızın en iyi şekilde yaşam sürebilmeleri içindir. Sizlerin de mahallelerinizde yaşadığınız sorunları, vatandaşlarımızdan gelen talepleri en iyi şekilde tespit edebileceğinize inanıyorum. Ve bunların çözümü yolunda diğer muhtarlarımız gibi sizlerin de elinizden gelen çabayı göstereceğinize inancım tam. Ben Bodrum Belediye Başkanı olarak bildiğiniz gibi her ay yarımada genelindeki tüm muhtarlarımızla bir araya gelerek toplantılar yapıyorum. Bundan böyle sizler de bu toplantılara katılacaksınız. Toplantılarda da muhtarlarımızdan bölgelerindeki sorunlar ya da ihtiyaçlar hakkında bilgi alıyorum ve Bodrum Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde bizlere ilettiğiniz bu sorunları ve ihtiyaçları hep birlikte, ekibimle gidermeye çalışıyoruz.” dedi.

Muhtarlık seçimleri 6 Mart’ta, Turgutreis’in bölünmesiyle oluşan “Bahçelievler”, “Karabağ” ve “Akçalan”, Gümüşlük’ün bölünmesiyle oluşan “Koyunbaba”, Gündoğan’ın bölünmesiyle oluşan “Farilya” ve “Küçükbük”, Yalıkavak’ın bölünmesiyle oluşan “Dirmil” ve “Geriş”, Konacık’ın bölünmesiyle oluşan “Çırkan”, Mumcular’ın bölünmesiyle oluşan “Karaova” ve “Gölbaşı” mahallelerinde yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.