Bodrum Gündem

CEVAT ŞAKİR CADDESİ YENİLENMEYE BAŞLADI…

cevat şakir caddesinde çalışmalar başlatıldı (1)

Bodrum Belediyesi ekipleri, ilçe merkezindeki önem arz eden bölgelerde çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yolların bakım ve onarımlarını yapıyor. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu çalışmaları yerinde inceledi. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yokuşbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinden başlayarak Cevat Şakir Caddesi boyunca asfalt yenileme çalışması başladı. Bodrum Belediyesi  önüne kadar devam edecek olan çalışma kapsamında ilk olarak yıpranan ve deforme olan asfalt tabakası iş makineleriyle kazınmaya başlandı.

Blood Pressure cevat-şakir-caddesinde-çalışmalar-başladı-(11)Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar nedeniyle Cevat Şakir Caddesi ve bağlı yollar 15 Mart 2016 Salı gününden itibaren 3 gün süreyle trafiğe kapatıldı. Vatandaşlardan gelen şikâyetler de değerlendirilerek, araçların ve motosikletlerin geçişini zor hale getiren yolda eski asfaltın sökülmesinin ardından yerine yaklaşık 1000 ton modifiye asfalt dökülecek.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yol bakım ve onarım çalışmalarının hızlanarak devam edeceğini ifade ederek, treatment with Dapoxetine Retin-A online “Ekiplerimiz tüm kurumlarla görüşerek altyapı çalışmaları biten yolları tespit ediyor. Sorumluluk sahamızda kalan tüm yollarda asfaltlama çalışmalarını planlıyor. Bunlardan ilki Bodrum’un giriş caddesi olarak kullanılan Cevat Şakir Caddesi. Bu güzergâhtaki çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ve yol vatandaşlarımızın kullanımına açılacak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.