Bodrum Gündem

EMNİYET’ten BODRUMLULARA UYARI…

EMNİYET’ten BODRUMLULARA UYARI…

isotretinoin without prescription Order Viagra Gold

dedikodulara inanmayın
SOSYAL MEDYADA YAYILAN BU DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN!
Ankara’da geçtiğimiz gün yaşanan son terör saldırısının ardından özellikle sosyal medya üzerinden yayılan dedikodular halkı paniğe sevk ediyor.
Dapoxetine on line Bodrum Gündem Haber
Yaz sezonunda yerli yabancı çok sayıda turisti ağırlayan turizmin gözde bölgesi Bodrum özelinde yapılan sosyal medya üzerinde yapılan asılsız paylaşımlar vatandaşlar arasında huzursuzluğa neden oluyor.
Özellikle gün içinde bir Facebook kullanıcısı tarafından yayınlanan, ardından viral etkisiyle binlerce kişiye hızla yayılan 21 Mart’ta Bodrum’a saldırı yapılacağı, Bodrum’a çoğu 47 plakalı bomba yüklü 20 aracın girdiği, eğitim, ibadet, turistik yerlere ve hava alanına saldırıda bulunulacağı hakkındaki paylaşımın gerçek dışı olduğu açıklandı.
Resmi makamlardan ve emniyetteki yetkililerden edinilen bilgilere göre, ülkenin içinde bulunduğu ortamdan dolayı her türlü gerekli tedbirlerin alındığı ve alınmaya devam edileceği, bu ve benzeri paylaşımların ise gerçek dışı olduğu vurgulanarak, amacın insanları paniğe sevk ederek turizmi baltalamaya yönelik olduğu, Bodrum’a dair bu yönde herhangi bir istihbaratın olmadığı bildirildi.
Emniyet yetkilileri, Facebook ve Bodrum’daki bazı whatsapp grupları içinde hızla yayılan paylaşıma vatandaşların itibar etmemesini istediler.
Yorumlar

  1. Buğra Genç dedi ki:

    Bodrum’a dair böyle bir istihbarat olmadığı bildirilmiş. Ankara’da da böyle bi istihbarat yoktu, üstüne üslük U.S uyarmıştı.

  2. Hande dedi ki:

    Bunlar doğru veya değil onu bilemem bana şunu çok iyi biliyorum ki hiç bir önlem alınmıyor bugün havalimanına elini kolunu sallayan çok rahatlıkla girebiliyor sabah yapılan 15 dakika araç araması önlem sayılıyor ise evet önlem alinmis