Bodrum Gündem

“JE SUİS ANKARA” BEN ANKARA’YIM…

“JE SUİS ANKARA” BEN ANKARA’YIM…

Londra Kraliyet Akademisi’nde yüksek lisansını bitiren genç Türk piyanist Ayşedeniz Gökçin, Floyd’un müziğini ” Liszt” tarzında yeniden yorumladı.”  diye bahsedildi. Ayşedeniz Gökçin elinde “#BenANKARAyim” yazılı bir kağıt ile “Ankara’nın taşına bak” türküsünü yorumlaması ise çok dikkat çekici.

Başar Münir/Bodrum Gündem

Çıkarttığı son iki albümle de dünya müzik çevrelerinin takdirini kazanan genç Türk piyanisti AyşeDeniz Gökçin, Ankara’da yaşanan buy Valtrex online no prescription patlamalar için “Ankara’nın Taşına Bak” türküsünü yorumladı. Elinde “#BenANKARAyim” ve “#IamANKARA” yazılı bir kağıt tutan AyşeDeniz, Türk halkının umudu olmaya devam edecek.

ayşe-deniz-gökçin-ankaranın-taşına-bak-yorumuAyşeDeniz Gökçin Kimdir?

Eastman School of Music’te lisansını, Royal Buy cheap Lasix Academy of Music’te ise yüksek lisansını yeni tamamlamış olan AyşeDeniz, ilk konçerto icrasını 9 yaşında Gordion Oda Orkestrası eşliğinde J.S Bach’ın 5. Klavye Konçertosu ile yaptı. O zamandan beri dünya üzerinde birçok konser verdi. Moskova Kremlin Sarayı ve Christ The Saviour Katedrali; Verbier L’Eglise; Londra Duke’s Hall, Steinway Hall ve Kings Place; Kiev Acık Hava Tiyatrosu ve Lysenko Hall; Fort Worth PepsiCo Hall; Rochester Kilbourn Hall; Aspen Harris Hall; Santa Barbara Lehmann Hall ve Kuzey Kıbrıs Bellapais Antik Manastırı’nda çaldı. Classic FM, BBC News, CNN Turk, NTV, TRT, Voice of Russia, TV, International Piano Magazine, Andante, Opus, Prog Rock Magazini ve Vogue’da yer aldi.

Pink Floyd resmi sitesinde, AyşeDeniz’in aranjmanlarından “Günümüze kadar Pink Floyd şarkılarının binlerce yeni düzenlemeleri yapıldı. Ancak, grubun 3 parçasına getirilen yeni yaklaşım, klasik müzik dünyasının hayal gücünü uyandırdı. Londra Kraliyet Akademisi’nde yüksek lisansını bitiren genç Türk piyanist Ayşedeniz Gökçin, Floyd’un müziğini ” Liszt” tarzında yeniden yorumladı.”  diye bahsedildi. Bunun ardından binlerce prog-rock hayranının ilgisini çekti ve Pink Floyd Classical Concept albümü ortaya çıktı.

Eserleri California “Wavelength”; Sofya “Piano Extravaganza”, Arjantin Chacabuco “El Cine levonorgestrel price Espanol”; Portekiz Gouveia Art Rock; Italya “Piano City Milan”, Ekvator; İstanbul ve Ankara Müzik Festivallerinde icra etti.  Avusturya’da Editta Braun Dance Company için bestelediği “Close Up”, Viyana, Salzburg ve Manipulate Festival Edinburgh’da prömiyerini yapmış olup, 18 Mart’ta Posthof Linz’te devam edecektir. Kurt Cobain’e ithaf ettiği “Nirvana Project” albümü ise Kasim 2015’de piyasaya çıkmış, Birlesik Krallik’taki iTunes En Iyi Klasik Albumler’de ilk 10’a girmistir.    Şu an AyşeDeniz yeni iki albüm üzerinde çalışmaktadır: İlki klasik hit’ler ve kendi besteleri; ikincisi ise sürpriz bir rock/pop grubuna ithafen yaptığı proje.

Çalışmalarına Londra’da devam eden AyşeDeniz, dünyanın çeşitli yerlerinde konserler veriyor ve Türkiye’nin aydınlık yüzünü temsil ediyor.

AyşeDeniz’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz;

http://www.aysedeniz.org/

https://www.youtube.com/user/aGokcin

https://www.facebook.com/ADPianist/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.