Bodrum Gündem

YİNE MOTOSİKLET VE YİNE BİR GENÇ…

YİNE MOTOSİKLET VE YİNE BİR GENÇ…
Ramazan-Sadık-yaşamını-yitirdi
Bodrum’da yaşanan trafik kazası ve yine bir gencin yaşamı sona erdi. Gece saatlerinde, Turgutreis-Gümüşlük Karayolu üzerinde yaşanan motosiklet kazasında, 33 yaşındaki Ramazan Sadık yaşamını yitirdi.
Bodrum Gündem Haber
Saatler gece yarısını gösterdiği sıralarda, Turgutreis Mahallesinden Gümüşlük Mahallesine doğru motosikletiyle seyir halinde olan Ramazan Sadık, Kadıkalesi Mevkiine geldiği sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

purchase Viagra xenical to buy online

Kontrolden çıkan motosiklet bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı gören yurttaşların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Ramazan Sadık’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.
İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Olay Yeri İnceleme birimi ve Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Ramazan Sadık’ın cansız bedeni Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimine ait araç ile Devlet Hastanesi Morguna, ardından da Muğla Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından Sadık’ın cenazesinin memleketi Kocaeli’ne gönderildiği öğrenildi.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Pain Relief

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.