Bodrum Gündem

BU YOL 2.5 YILDIR YAPILAMADI…

BU YOL 2.5 YILDIR YAPILAMADI…

kızılağaç yolu açılacak mı (4)

Bodrum Kızılağaç girişinde 2013 yılı sonunda yapımına başlanan yol açma çalışması, 30 Mart 2014 itibarı ile Muğla’nın Büyükşehir olması nedeni ile yarım kaldı. Yolun sorumluluğu Muğla Büyükşehir’e geçince çalışmalar durdu. buy Zithromax online
Buy Prozac Bodrum gündem Haber
2013 yılı Aralık ayı ortalarında, Bodrum Belediyesi ile Yalıçiftlik Belediyesinin ortaklaşa olarak yaptığı çalışma neticesinde, Kızılağaç beldesi girişinde tehlike arz eden ve ölüm virajı olarak nitelendirilen bölgede gerekli izinlerin alınmasının ardından virajı ortadan kaldıracak yaklaşık 100 metrelik bir bağlantı yolu açma çalışması başlatılmıştı. Ancak, Muğla’nın Büyükşehir statüsüne geçmesinden dolayı çalışmalar bir türlü tamamlanamadı.
kızılağaç yolu açılacak mı (3)Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisinde alınan kararın ardından gerçekleşen yol paylaşımı sonrası Bodrum – Kızılağaç – Yalıçiftlik Yolu Muğla Büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanına dahil edildi. Hal böyle olunca yaklaşık 2,5 yıl önce başlatılan çalışma, sadece arazinin açılmasıyla kaldı.
Zaman zaman trafik kazalarının yaşandığı kritik virajda yolun açılarak hizmete ne zaman gireceği ise merak konusu.

Cheap Albendazole kızılağaç yolu açılacak mı (2)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.