Bodrum Gündem

ONLAR 21.YÜZYILIN EİNSTEİN’İ OLACAĞIM DİYORLAR…

ONLAR 21.YÜZYILIN EİNSTEİN’İ OLACAĞIM DİYORLAR…

buy Strattera 40 mg ÖZEL-BODRUM-FEN-BİLİMLERİ-KOLEJİ-YİNE-BİRİNCİ

Özel Bodrum Fen Bilimleri Koleji, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı Türkiye çapında resmi ve özel okulların katıldığı ortak sınavlarda her sınıf düzeyinde, Türkiye, Muğla ve Bodrum’da dereceye girdi. Özel Bodrum Fen Bilimleri Okulları kurucusu Birsen Erdoğan,Öğrencilerimiz arasından “Ben 21.yüzyılın Newton’u, Einstein’i olacağım.” diyenleri görürseniz şaşırmayın.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Milli Eğitim Bakanlığı ve Bilfen Yayınları işbirliği ile yapılan, 8. sınıflara yönelik sınavda, Özel Bodrum Fen Bilimleri Koleji, Türkiye genelinde 1257 okul arasından 10., Muğla il çapında 215 okul arasından altıncı ve Bodrum ilçesinde ise 24 okul arasından birinci oldu. 7.sınıf düzeyinde ülke çapında sınava katılan 854 okul arasından 19., il çapında 213 okul arasından 12. ve ilçe çapında birinci oldu. Birinciliği Bodrum çapında ortaokul sınıf düzeylerinde kimseye kaptırmayan Özel Fen Bilimleri Koleji, 6.sınıflar arasında Türkiye’de 2223 sınıf arasından 48, Muğla ilinde 471 sınıf arasında 22 ve Bodrum ilçesinde birinci oldu. 5. sınıflarda ülke genelinde 735 okul arasında üçüncü, il genelinde 211 okul arasında üçüncü ve ilçemizde yine 25 okul arasında birinciliği elde etti.

Sınav sonuçları üzerine görüşlerini dile getiren, aynı zamanda kendisinin de eğitimci olduğunu özellikle vurgulayan, Özel Bodrum Fen Bilimleri Okulları kurucusu Birsen Erdoğan, fast delivery professional Viagra “Kasım ve aralık aylarında yapılan iki sınavda da birinci olmuştuk. Hemen arkasından yine Bodrum’da birinci olmamızdan dolayı mutlu olduk. Fakat bizi daha mutlu eden durum, il çapında ve hatta Türkiye genelinde de hatırı sayılır bir başarının elde edilmesi oldu. Genel olarak Bodrum’un başarı çıtasının yükselmesine katkıda bulunmaktan dolayı onurluyuz. Bu da bize “Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil.” sözünü hatırlattı, hedeflerimiz büyük. 18 Mayıs’ta Bilim Şenliğimiz var. Öğrencilerimiz fende, matematikte, sosyal bilimlerde ses getirecek projeler geliştiriyorlar ve çok heyecanlılar. Zaten bizim amacımız da öğrencilerimize bilim uğraşlarından heyecan duymalarını sağlamak, ilgi ve meraklarını kışkırtmak. Okulumuz logosunun altında Pasteur, Newton, Galileo, Einstein gibi bilim adamlarının fotoğrafları yer alıyor. Bilim şenliği düşüncesinden itibaren öğrencilerimizin bu bilim adamlarına ilgilerinin artışını ilgiyle ve sevinçle gözlemliyoruz. Öğrencilerimiz arasından “Ben 21.yüzyılın Newton’u, Einstein’i olacağım.” diyenleri görseniz, sıra dışı projelerini dinleseniz, eğitimde işin sırrının heyecan ve tutku olduğunu bire bir deneyimlemiş olursunuz.” Clonidine without prescription diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.