Bodrum Gündem

BU KİRLİ OYUNU BOZACAĞIZ…

18.03.2016
0
A+
A-

chp-il-basın-açıklaması (1)

CHP Muğla İl Gençlik Örgütü Çanakkale Zaferinin 101.yılı nedeni ile il başkanlığı binasında bir basın açıklaması yaptı. Gençlik örgütü adına açıklamayı yapan CHP Muğla Gençlik Örgütü İl Başkanı Tufan Erkan Yakar, Ankara’da meydana gelen terör saldırılarını da kınayan “Cumhuriyetin her zaman koruyucusu olacak olan, biz CHP’li gençler öfkemiz bir kenara halkımızın geleceği için kaygılanıyoruz.” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Muğla Gençlik Örgütü İl Başkanı Tufan Erkan Yakar, Çanakkale Zaferinin 101.yılını anarken, Ankara’da meydana gelen terör saldırılarını da kınayan bir basın açıklaması yaptı. CHP Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte il başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasının başında şu ifadelere yer verildi; diflucan online “Bağımsızlığımızın simgesi, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferimizin 101. Yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyoruz.”

chp-il-basın-açıklaması (6) Plavix buy HÜZNÜMÜZÜ MÜ ÖFKEMİZİ Mİ DİLE GETİRSEK BİLEMİYORUZ…

“Hüznümüzü mü öfkemizi mi dile getirsek bilemiyoruz.” şeklinde devam eden basın açıklamasında gerçekleşen terör saldırılarının herkesi tedirgin ettiğine dikkat çekilirken, Başkan Yakar açıklamasını şöyle sürdürdü;  “Gün geçmiyor ki hayatımız bir saldırı, bir bombalama haberleriyle geçmesin. Ülkemizde yaşanan terör olaylarında sivil, asker, polis bütün vatandaşlarımız zarar görmektedir. Ülke olarak acımız büyük ve gerçekleşen terör saldırıları hepinizi kaygılandırıyordur eminiz. Fakat ülke olarak artık “Acımız Büyük” demek bile yetmiyor. Çünkü gençlerin sadece iş, gelecek korkularını bile düşünemediği, ölüm paniğinin çay içerken, eve dönerken, cafede otururken, vs. hayatımızın her anında soru işaretleriyle dolu olduğu onlarca vatandaşımızın her gün yaralandığı, yaşamını yitirdiği ve de maalesef hastane kapılarında anne babaların sebepsiz yere evlatlarının ölüm haberlerini aldığı bir dönemdeyiz.”

buy Nolvadex online chp-il-basın-açıklaması (7)TERÖR SALDIRILARI ANALİZ EDİLMEDİ…

CHP’li gençler adına görüşlerini dile getiren Yakar öfkelerini bir kenara bıraktıklarını ve halkın geleceği için kaygılandıklarına ifade ederek şunları söyledi ; “Son beş ayda Ankara’da gerçekleşen 3. Bombalı saldırı ve yine engellemeye yönelik hiçbir çabanın olmadığı büyük patlamalar; Bizim beklentimiz, sadece birilerinin kınaması, lanetlemesi, iki kağıt evrakla olay yada saldırı analizleri olmadı.”

CHP Muğla Gençlik Örgütü İl Başkanı Tufan Erkan Yakar, basın açıklamasında, üst düzey komutan ve generalleri ceza evlerine sokup; paralel yapıları çökertenlerin aynı şekilde bu eylemlerdeki örgütleri, kişileri ve ilişkileri çözsünler, bombaları patlatılmadan önce bulmalarını isteyerek basın açıklamasına şöyle devam etti; “Nasıl ki devlet kurumları birilerinin çıkarları için üstün çalışmalar yapıp gezi direnişi sırasında ülkenin bir ucundan bir ucuna güvenlik birimlerini yığıp kadınlarımızı dövmelerine, yaşlılarımızı tekmelemelerine, ekmek almaya giden masum çocuklarımızın kafalarına kurşun sıkmalarına izin veriyorlarsa; aynı şekilde bu üstün güçlerini otobüsle evine gitmeye çalışan vatandaşlarımızın da güvenliği için göstersinler.”

chp-il-basın-açıklaması (5)SAVAŞIN KARŞISINA BARIŞ, TERÖRÜN KARŞISINA BİRLİK OLARAK ÇIKACAĞIZ…

“Savaşın karşısına barış, terörün karşısına birlik olarak çıkacağız.” diyen CHP’li gençlerin yaptığı basın açıklamasının sonunda ise oldukça dikkat çeken şu ifadeler yer aldı; “Bizler Reyhanlı, Suruç, Sultanahmet ve Ankara Saldırılarında kaybettiğimiz vatandaşlarımız için; sizin kaosunuzda kaybettiğimiz asker, polis tüm şehitlerimiz için sizin değerini bilemediğiniz “Türkiye için ve Halkımız için” yaşayacağız.”

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın da destek verdiği basın açıklaması sırasında gençler ellerinde son birkaç yıl içinde meydana gelen terör olayların ve bu saldırılarda ölü ve yaralı sayılarının yer aldığı siyah dövizler taşıdılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.