Bodrum Gündem

ORTAKENT’İN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ…

19.03.2016
0
A+
A-

Ortakent’in İçme Suyu Hattı Yenilendi (5)

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Bodrum İlçesinin Ortakent Yahşi Mahallesi Hortma Caddesinde bulunan ve sürekli su kaçaklarının meydana geldiği içme suyu hattını yeniledi. Kamagra online

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri turizm sezonunun yaklaşması nedeniyle turizm bölgelerinde ki çalışmalarını arttırdı. Bu kapsamda son olarak Bodrum İlçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran MUSKİ, Ortakent Yahşi Mahallesi Hortma Caddesi üzerindeki içme suyu hattını değiştirdi.

Ortakent Mahallesinin tamamını besleyen içme suyu hattında 20’ye yakın tamir çalışması gerçekleştiren MUSKİ Su ve Kanal İşletme 1.Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemede içme suyu hattının eskimiş olduğunu ve yenilenmesi gerektiğini tespit etti. Bölgede gerçekleştirilen tamir çalışmaları nedeniyle sürekli olarak su kesintisi yaşanması üzerine harekete geçen MUSKİ ekipleri 1 haftalık bir çalışmayla hattı değiştirdi.

baki-ülgenden-tehdit-gibi-açıklama“AMACIMIZ KESİNTİSİZ SU VERMEK”

Yenileme çalışması hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, MUSKİ olarak amaçlarının vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su sağlamak olduğunu belirtti. Ortakent Mahallesindeki hat üzerinde çok fazla su kaçaklarının meydana geldiğine vurgu yapan Ülgen, misoprostol tablets Anti Viral “Hat üzerindeki kaçakları önlemek için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sırasında Mahallenin suyunu kesmek zorunda kalıyorduk. Bu nedenle de vatandaşlarımıza kesintisiz su hizmeti veremiyorduk. İncelemelerimiz sonrasında hattın yenilenmesine karar verdik. Bundan sonra bölgede su sorunu yaşamayacağımıza inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün’ün de hassasiyetle üzerinde durduğu yaklaşan turizm sezonunda vatandaşlarımızın ve ziyaretçilerin mağdur olmaması ve su sıkıntısı çekmemesi hususunda gerekli tedbirleri almaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan çalışmalar sonunda kazılan yerler kapatılırken önümüzdeki günlerde yolun asfaltlanması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.