Bodrum Gündem

AK PARTİLİ VEKİLLER ULUSAL ve BODRUM GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ…

ak-parti-milletvekilleri-gazeteciler--(1)
Muğla Ak Parti Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Bodrum’da basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair bazı açıklamalarda bulundular. İslam Tanıtım Merkezi ile ilgili yorum yapmazken, Hükümetin 4 ay gibi kısa bir sürede birçok projeyi hayata geçirdiğini kaydettiler.
Bodrum Gündem Haber
Ak Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya bazı yönetim kurulu üyeleri ile Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Gündeme dair konular hakkında bilgiler vermek için düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Hasan Özyer ilk olarak, Ak Parti hükumeti tarafından Muğla genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
ak parti milletvekilleri gazeteciler (5)SEÇİM VAATLERİMİZİN YÜZDE 85’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK…
Hükumetin kurulmasının üzerinden 4 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen birçok projenin hayata geçirildiğini ifade eden Özyer; “Seçimlerde ne vaat verildiyse şuanda yüzde 85’i, reformlar konusu da yüzde 50’si hayata geçirildi. Türkiye’nin hedefine, yoluna daha güçlü, daha istikrarlı gidebilmesi için mutlaka sivil anayasayı ve diğer yapısal reformları yapmak durumunda. Zaten yaşadığımız sıkıntıların bir sebebi de bu, Türkiye biraz güçlendiği zaman bundan rahatsız olanlar her şekilde müdahale ediyorlar bilhassa terör örgütlerine destek vererek” dedi.
Devlet olarak güçlü olmak zorunda olduklarını belirten Özyer, “Barış içinde yaşamak istiyorsak, güçlü bir orduya, güçlü bir teknolojiye, bilgi ve sanayi toplumu olmak zorundayız. Daha fazla üretmek ve ekonomimizi büyütmek zorundayız” dedi.
ak parti milletvekilleri gazeteciler (7)BODRUM MİMARİSİNE UYGUN TOKİ YAPILACAK…
Yapılması planlanan bazı projelerde bilgi kirliliğinin ve asılsız iddiaların ortalığa yayıldığını ifade eden Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise özellikle Bodrum’da yapılması planlanan TOKİ yatırımları ile ilgili şöyle konuştu:
“Biz hiçbir yerin özelliğini bozmadan, sülietini bozmadan, Bodrum’a malolmuş bir imar planı var, tutupta imar planlarının haricinde bir binalaşma yapalım diye bir derdimiz yok. Tam tersine Bodrum’un çevresine uygun, evin hayalini bile kuramayan dar gelirli vatandaşlarımız ev sahibi olsun istiyoruz. Bir de, Bodrum’da yapılan TOKİ’ye 3 bin tane Suriyeli yerleştirilecekmiş diye bir söylenti var. Bodrum’da aranızda 3 bin tane Suriyeli mi yaşıyor 5 yıldan beri ben onu merak ediyorum. Bunların sulandırılmasına hiç gerek yok. Bodrum Türkiye’den ayrı bir yer mi? İstanbul’da, Ankara’da, Antalya’da Alaçatı’da her yerde TOKİ ev yapıyor da burada niye yaptırmayacaklarmış ben onu anlamadım” 
buy Nexium ak parti milletvekilleri gazeteciler (9) treatment with Dapoxetine SİZ BODRUM’A 100 OTOBÜSÜ GETİRİRKEN KİME DANIŞTINIZ…
Problemleri halletmek için siyaset yaptıklarını belirten Öztürk “Bize neye göre TOKİ yapıyorsunuz, kime danışıyorsunuz diye soruyorlar. Bende diyorum ki, 100 tane otobüsü Bodrum’a sokanlar kime danışıpta soktu, bana kimse sormadı ama biz soruyoruz, tartışmaya açıyoruz. Varsa bir sıkıntı, hakikaten istenmiyorsa yapmayalım. Biz herşey güzellikle olsun. Birde inatla Bodrum kıyıları betonlaştırıldı diye üzerimize bir yafta yapıştırmaya çalışıyorlar. Kimse kusura bakmasın, 40 yıldan bu yana Bodrum’u, Muğla’yı, Marmaris’i yöneteceksin sonra dönüp kıyıları betonlaştıracaksın diyeceksin. Yok böyle bir şey. Biz daha bir tane binaya ruhsat vermedik böyle bir yetkimiz de yok. Ama şuna katılıyorum, çevreyi korumamız lazım, güzelleştirmemiz lazım. Korurken de insanımızı her şeyden mahrum bırakmayalım. Bodrum’un dokusuna uygun bir takım hizmetler de yapılsın istiyorum” dedi.
ak parti milletvekilleri gazeteciler (3)KONUŞMAK İSTEMEDİLER…
Ortakent-Yahşi’de yapılması planlanan İslam Tanıtım Merkezi ile hükumetin bir alakasının olmadığını, projenin tamamen vakıf tarafından yapıldığını ifade eden Milletvekili Öztürk, projeyi incelediklerini, projenin konaklama amaçlı değil İslam Kültür Müzesi şeklinde bir proje olduğunu söyledi.
ENSAR VAKFINA SAHİP ÇIKACAĞIZ…
Milletvekili Nihat Öztürk, bugün ulusal basının gündeminde de yer bulan, Marmaris Ensar Vakfı’nı ziyareti ile ilgili de açıklamalarda bulunarak “Bugün birisi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin üzerine gitse biz ona da sahip çıkacağız. Birileri yanlış yapıyor, yapılan yanlış şahsı bağlar. Bir yerde bir yanlış varsa polis savcılık her türlü desteği verelim. Bizim gitmediğimiz STK kalmadı. STK desteklenmeli, destek verilmeli. Ensar Vakfı’da benim gözümde bir STK. Kızımı da gönderdiğim bir STK. Benim gördüğüm kadarıyla Marmaris’teki Ensar Vakfı’nda böyle birşey yok, ben görmedim. Yarın kızımı göndermeye de devam edeceğim. Bu benim problemim. Hiç Ensar Vakfı’na girmemiş kişilerin Ensar Vakfı’na sansar demesi benim tepkimi çekti. Milletvekili olarak değil, Nihat Öztürk olarak gittim tepkimi gösterdim. Ben Ensar Vakfı içinde büyümüş birisiyim. Ben olaya STK olarak bakıyorum” dedi.

buy Accutane online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.