Bodrum Gündem

KÜRECİ “GÜZEL VE İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR PROJE”…

KÜRECİ “GÜZEL VE İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR PROJE”…
21.03.2016
0
A+
A-
Bodrum’daki buluşma toplantılarına katılan Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Bodrum’da yapılması planlanan İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesini önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.
Bodrum Gündem Haber buy Premarin online
Toplantılara katılması beklenen Muğla Ak Parti Milletvekili Nihat Öztürk’ün ani gelişen bir başka programı nedeniyle katılamadığı Bodrum ziyaretleri, Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci başkanlığında gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde Çamlık Mahallesinde, Mahalle Muhtarları ile buluşan Ak Parti heyeti, kahvaltılı toplantıda muhtarların sorunlarını dinledi. İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan Demiralp şunları söyledi: “Bugün burada olmanız benim için çok önemli ama her şeyden önce dün bir terör saldırısı yaşandı. Ondan önceki günlerde de Ankara’da sivillere yönelik iki saldırı daha olmuştu. Acımasızca yapılan bu saldırılarda amaç herkesi yıldırmak, susturmak ve korkutmaktır. Ama sizler buradasınız, bizler buradayız bence bu gerçekten çok önemli ben hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlarla olan toplantıda konuşan İhsan Küreci, ülkede yaşanan terör olayları ile ilgili şunları söyledi: “Bu toprak hiç kolay görmedi zaten. 700 yıldır verilen zorlu mücadelelerle bu toprakların sahipleriyiz. Bu topraklar için çok mücadele verdik hala veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Şuanda ülkemizde bir algı operasyonu söz konusu, bir korku yaymaya çalışıyorlar. Başkentte, İstanbul’da yaşanan haince saldırılardan sonra Ege Bölgesinde bu saldırıları yapacaklarını yayıyorlar. Sözde bugün Bodrum’da da bir saldırı olacağını söylediler ama bizler hepimiz buradayız. Bizler inançlı insanlarız. O yüzden böyle ucuz oyunlarla bu ülkeyi hiç kimseye bırakmadık bırakmaya da niyetimiz yok” dedi.

Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ak Parti İl Başkanı Küreci, Ortakent-Yahşi Mahallesinde Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılması planlanan İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesi ile ilgili yapılan eleştirilere şu cevabı verdi:  “Bahse konu arazi Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis edilmiş bir arazidir. Diyanet İşleri Başkanlığımızında bu yer ile ilgili çok güzel bir projesi var. Biz projeyi inceledik, çok güzel ve ince düşünülmüş bir proje. Medeniyetleri buluşturabilecek içinde konferans salonlarının olduğu, yabancı turistleri ağırlayabileceğimiz, rehberler eşliğinde hem dinimizi, hem örfümüzü adetimizi onlara aktarabileceğimiz bir merkez olacak. Nasıl yabancı ülkelerde kilise veya dini merkezleri bir turizm alanına çeviriyorlar, biz Müslümanlar bile gittiğimizde ziyaret ediyoruz biz de Bodrum’da o rengide içine katabileceğimiz güzel bir proje olarak görüyoruz. Önemsiyoruz, yapıldıktan sonra Bodrum’a bir katma değer katacaktır. Belki de uzun soluklu değeri anlaşılacaktır. Selçuklu dönemi mimarisi olacak olması projeye ayrı bir hava katıyor. Projeyi sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Öğlen saatlerinde Kumbahçe Mahallesindeki Öğretmenevinde Bodrum teşkilat mensupları ile bir araya gelen Küreci akşam saatlerinde Muğla’ya döndü.

purchase Accutane buy propranolol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.