Bodrum Gündem

YÜZ YILLIK ÇINARLARA ZİYARET

YÜZ YILLIK ÇINARLARA ZİYARET
24.03.2016
0
A+
A-

YÜZ YILLIK ÇINARLARA ZİYARET cheap Nolvadex Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da yaşayan yüz yaş üstündeki büyükler evlerinde ziyaret edildi. cheap esomeprazole

Bodrum Gündem Haber diflucan without prescription

Yaşlılara Saygı Haftası sebebiyle Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ve ekibi, Bodrum’da ikamet eden yüz yaş üstündeki yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler sırasında anılarını aktaran büyükler, zaman zaman da duygulu anlar yaşadı. Yapılan ziyaretlere mahalle muhtarları da eşlik etti.

Bodrum Çarşı Mahallesi’nde oturan nüfus kayıtlarına göre yüz bir yaşındaki Fatma Işık’ı ziyaret eden Bodrum Belediyesi ekibi, muhtarlıktan Işık’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Daha önce bazı ihtiyaçları Bodrum Belediyesi tarafından giderilen ve rutin sağlık kontrolleri gerçekleştirilen Işık, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Evinde yanından hiç ayırmadığı kedisiyle yaşayan 3 çocuk sahibi Fatma Işık’a yapılan ziyarete Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı da eşlik etti.

Işık’ın ardından Bodrum Dereköy Mahallesi’nde kızıyla birlikte yaşayan yüz bir yaşındaki Penbe Can evinde ziyaret edildi. Dereköy Muhtarı Cemal Akhan ile birlikte yapılan ziyarette Bodrum Belediyesi ekibini gören Can, mutluluğunu gizleyemedi. Dilek ve isteği olup olmadığını soran Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt’a sadece yaşlılığından kaynaklanan sağlık sorunları olduğunu belirten Can, bunun dışında gerekli tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti.

Penbe Can’ın ziyareti sonrasında Dereköy’deki kahvehaneye de gidilerek yaşlılarla bir süre sohbet edildi.

Son olarak  20 yıldır Bodrum’da ikamet eden yüz yaşındaki Fatma Nacit’i ziyaret eden ekipler aile üyeleriyle de bir süre sohbet etti. Nacit, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Sizin gelişiniz benim için baş tacıdır. Böyle güler yüzlü insanları her zaman beklerim. Sizlerin ziyaretleri benim için yeterlidir başka bir isteğim yok.” dedi. Oğluyla yaşayan Fatma Nacit’in dört kızı bir de oğlu var.

Bodrum Belediyesi tarafından Büyüklere Saygı Projesi kapsamında da tüm yarım adada büyüklerin ziyaret edildiğini ifade ederek, “Büyüklere Saygı projemizi yaz sonunda başlattık ve bu güne kadar yetmiş beş yaş ve üstü yaklaşık bin 4 yüz büyüğümüzü ziyaret ettik. Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında daha önce de ziyaret ettiğimiz büyüklerimizin yanında olmak istedik. Onlara Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’un selamlarını ilettik. Engin yaşanmışlıklarından faydalandığımız büyükleri her fırsatta ziyaret etmeye çalışıyoruz. Onlar bizlere yol gösteren insanlar olarak tarihin en büyük birikimidir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.