Bodrum Gündem

BODRUM SAĞLIK VAKFI’NA ÖZEL BİR ZİYARET

BODRUM SAĞLIK VAKFI’NA ÖZEL BİR ZİYARET

Kuruluşları aynı yıllara dayanan  Özel Bodrum Hastanesi ve Bodrum Sağlık Vakfı’nın dayanışması devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Özel Bodrum Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İlke Karaçay,  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nüket Vural, Fizyoterapist Melek Olşen Bodrum Sağlık Vakfına devam eden engelli çocukları vakıfta muayene etti.

Çocukların aileleri ile görüştü ve muayene bulguları doğrultusunda tavsiyelerde bulundu. Küçüklüklerinden tanıdıkları uzman doktorları karşılarında gören çocuklar oldukça sevindiler.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nüket Vural konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bodrum Sağlık Vakfı benim ilk görev yaptığım yer olması dolayısıyla da benim için çok özeldir. Keza Fizyoterapist Melek Hanım da daha önce burada görev yaptı. Çok severek geldiğimiz bir yer. Çocuklardaki gelişmeleri takip etmek de bizi ayrıca mutlu ediyor. Geçen sene ve bu sene Çocuk Hastalıkları Uzmanımız Dr. İlke Karaçay Coşkun ile beraber geldik. Engelli bireylerin sağlıklarının korunması ve topluma kazandırılmaları ortak amacımız. Biz de Özel Bodrum Hastanesi Fizik Tedavi Merkezi’nde birçok engelli vatandaşımızı tedavi ediyoruz,  Bodrum’da böylesine yararlı bir vakıf olması da çok güzel ve anlamlı.’

Özel Bodrum Hastanesi ve engelli bireylerin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak ailelerin ve toplumun her kesiminin engellilik ve sorunları konusunda farkındalıklarını arttırmak amacı ile kurulan Bodrum Sağlık Vakfı’nın sosyal sorumluluk projelerindeki dayanışmaları kermes, giysi yardımı ve ücretsiz muayene gibi konularda yıllardır sürmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.