Bodrum Gündem

GENÇLERDEN BODRUM’A İKİ MADALYA

25.03.2016
0
A+
A-

IMG_5576Geçtiğimiz günlerde İzmir Menemen’de   düzenlenen  “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Turnuvası’ndan”  Bodrumlu gençlerden iki madalya geldi.

buy Accutane online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Colchicine treatment of depression

Karate  antrenörü Cengiz Batu eşliğinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Turnuvası’na  giden Berfin Çelikkıran altın, Burak Buğra Çetin ise gümüş madalya ile Bodrum’a döndüler.

Karate  antrenörü Cengiz Batu  turnuva ile ilgili şunları söyledi “ Bu turnuvaya minik, yıldız, ümit ve gençler kategorisinde katıldık.  Bodrum’dan Berfin Çelikkıran gençlerde 53 kiloda birinci oldu. Burak Buğra Çetin de 67 kiloda gençlerde ikinci oldu.  Turnuvaya Türkiye genelinde toplam 11 il  650 sprocu ile katıldı. Gayet samimi bir çerçevede gerçekleşen turnuvada iki gün boyunca gayet güzel müsabakalar yapıldı.  Muğla’yı temsilen Milas ve Bodrum’dan 12 sporcu ile katıldık. Bu sporculardan dokuzu derece yaptı.  Bodrum’dan da katılan üç sporcudan biri birincilik, diğeri ise ikincilik aldı.” Dedi.

Müsabakadan birincilik ile dönen Berfin Çelikkıran  aldığı birincilik ile ilgili olarak “ 8 yıldır karate yapıyorum.  Başarılarımdan çok mutluyum.  Hocalarıma, aileme çok teşekkür ediyorum. “ derken  Burak Buğra Çetin “Yaklaşık on senedir karate yapıyorum. Geçen hafta Menemen’de bir şampiyona vardı, 11 il katıldı.  İki maç yaptım ve ikincilik sahibi oldum.  Hocama ve aileme çok teşekkür ediyorum.  Ellinin üzerinde madalyam var bu spor dalında.  Spor eğitim açısından da çok iyi oluyor.  Burada vücudumu geliştirirken aynı zamanda zihnimi de geliştiriyorum.  Derslerimi de iyi yönde etkiliyor.  Sporun da mutlaka olması lazım. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.