Bodrum Gündem

ŞANSLI KEDİ ARTIK YÜRÜYEBİLİYOR

ŞANSLI KEDİ ARTIK YÜRÜYEBİLİYOR

Milas’ta yaralı bir halde iken fosseptik çukuruna atılan ve bel bölgesindeki kırıklardan kaynaklı felç olan bir kedi Zehra Şabana adlı bir hayvan sever tarafından kurtarılarak, Milas’ta Atıcı Pet Veteriner Kliniği tarafından tedavi edildikten sonra ilk defa denenen bir aparat sayesinde artık yürüyebiliyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Milas’ta üç aydan bu yana hizmet veren Veteriner Kliniğinin sahipleri olan Gülden ve Gülizar Atıcı isimli veterinerler, arka ayaklarını felç olması nedeni ile kullanamayan kediye Şanslı adını verdiler. Sokak kedisinin tüm tedavisini yaparak yaşam döndüren veteriner kardeşler, internet üzerinden yaptıkları araştırma ile Agop Kuyumcuoğlu bir kişinin felçli kedi ve köpekler için ücretsiz olarak yürüteç ürettiğini öğrendiler. Bunun üzerine aynı zamanda İstanbul’da mücevher işi yapan Agop Kuyumcuoğlu ile iletişime geçen Veteriner kardeşler, Kuyumcuoğlu’nun felçli kedi ve köpekler için ürettiği yürüteci denemek amacı ile sipariş verdiler. Hayvan sever iş insanı Kuyumcuoğlu’nun gönderdiği aparatı Şanslı adlı sokak kedisinde denediler.

Veteriner Gülizar Atıcı“Ölmek üzereyken duyarlı bir hayvan sever tarafından kliniğimize getirilen kedinin tüm tedavilerini yaptık. Artık durumu oldukça iyi. Ancak kısmi felç olduğu için yürüyemiyordu. Bu aparat çok şeyi değiştirdi. Şanslı artık kendi kendine istediği yere gidebiliyor.” dedi.

Şanslı adlı sokak kedisi bir hayvan sever tarafından sahiplenene kadar Veteriner kardeşlerin Kliniğinde koruma altında yaşamını sürdürüyor.

Yorumlar

  1. Kerim dedi ki:

    Nasıl bir vicdansızlık bu…insan olarak utanıyorum,bu zalimliği yapanlar nasıl rahat rahat dolaşıyorlar ortalarda..iyi ki merhametli insanlar hâlâ var onlardan Allah razı olsun,yavrucağa son anda talih gülmüş,artık hayatını zorda olsa bu şekilde devam ettirecek